“Έσπασε το ρόδι” για τον Ο.Φ. Αρμένων με εκπληκτική εμφάνιση και ευρεία νίκη!

Η ομάδα του Μιχάλη Τριχάκη ξεκίνησε τη χρονιά με το δεξί, αφού επικράτησε με 4-0 της ομάδας του Σπηλίου το πρωί της Κυριακής.

Ο καιρός ήταν ιδανικός για ποδόσφαιρο και η ομάδα των Αρμένων έδωσε μία πολύ καλή παράσταση νίκης σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι. Ο Ο.Φ.Α μπήκε από την αρχή του αγώνα δυνατά και επέβαλε τον ρυθμό του. Οι παίχτες συνεργάζονταν ιδανικά στο χώρο του κέντρου, κυκλοφορούσαν την μπάλα σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου και έμπαιναν πρώτοι σε όλες τις μονομαχίες.

Ο Ο.Φ.Α είχε αρκετές ευκαιρίες,  με τον Μάντσε, τον Τσόλα και τον Καργάκη να απειλούν με σουτ έξω από την περιοχή. Η μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 24′, όταν σε μία αντεπίθεση οι παίχτες του Ο.Φ.Α βρέθηκαν σε κατάσταση 3 εναντίον 2, με τον Τσόλα να αστοχεί από ευνοϊκή θέση. Σε μία επόμενη επίθεση ο Καργάκης σούταρε δυνατά και ο Τσόλας εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ στο 35′. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Καργάκης, που ήταν ιδιαίτερα κινητικός, δοκίμασε ένα δύσκολο σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής και πέτυχε το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με την ομάδα του Μ. Τριχάκη να πιέζει και να κερδίζει διαδοχικά κόρνερ. Σε ένα από αυτά ο Γασπαράκης έπιασε την κεφαλιά, έκανε το 3-0 και έβαλε την ομάδα των Αρμένων σε πολύ πλεονεκτική θέση για την νίκη. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με την ομάδα του Σπηλίου να προσπαθεί να αντιδράσει, όμως ο Ο.Φ.Α ήταν σε εξαιρετική μέρα και στο ανασταλτικό κομμάτι και δεν κινδύνεψε ποτέ. Αντιθέτως, ο ορεξάτος Καργάκης με μία εξαιρετική ατομική ενέργεια, πέρασε όποιον έβρισκε μπροστά του και σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και 4ο για την ομάδα των Αρμένων. Το παιχνίδι τελείωσε βρίσκοντας τον Ο.Φ.Α αγκαλιά με την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Την ερχόμενη Κυριακή ο Ο.Φ. Αρμένων αντιμετωπίζει την ομάδα των Ζωνιανών σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, όπου με όπλο την εκπληκτική σημερινή εμφάνιση θα πάει να διεκδικήσει άλλο ένα τρίποντο.

Συνθέσεις:

O.Φ. Αρμένων (Τριχάκης Μιχάλης)

Ζακυνθινός Γ., Ματζοράκης Ι., Κολυβάκης Ν. (C), Γασπαράκης Γ., Τριχάκης Η., Κολυβάκης Σ., Τσόλας Β., Βαβουράκης Σ., Μάντσε Ε., Καργάκης Μ., Τριχάκης Γ.

Αγωνίστηκαν: Κεφαλιανός Σ., Τάρε Μ., Αναγνωστάκης Ε., Δραμιτινός Β., Σκουλούδης Ι.

Α.Ο Σπηλίου

Τσιρίτας, Θωμάκος, Γεωργακάκης, Κονδύλης, Καμπουράκης, Σειραγάκης (C), Δημητρίου, Γλεντουσάκης, Μουσται, Σιόρες, Βασιλάκης

Αγωνίστηκαν: Παραμωνάκης, Νικολα, Σπυριδάκης

Προηγούμενο άρθροΣυλλυπητήρια Ανακοίνωση για τον θάνατο του Στέλιου Νικολακάκη
Επόμενο άρθροΠρώτο τραπέζι της χρονιάς για την οικογένεια του Ο.Φ. Αρμένων