Έπαιξε έξυπνα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ο ΟΦΑ

Ένας ΟΦΑρμένων με πάθος κατάφερε να νικήσει 2-0 τον Ποσειδώνα Γερανίου στο γήπεδο των Αρμένων, με σκόρερ τους Μάνσε και Σεφουλλάι και να πάρει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τη Β’ της του κυπέλλου ΕΠΣ Ρεθύμνου.
Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα και αρκέστηκαν σε ένα παιχνίδι στο κέντρο, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες. Σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Καργάκης πάτησε έξυπνα τη μπάλα κ


αι ο Μάντσε με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα πάλι ο Καργάκης μοίρασε την ασίστ και ο Σεφουλλάι ήταν αυτή την φορά ο σκόρερ με πολύ ωραίο πλασέ. Στη συνέχεια του ημιχρόνου ο ΟΦΑ έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, αφού έψαχναν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά μέσα στο παιχνίδι, ενώ από την άλλη ο ΟΦΑ έψαξε τις αντεπιθέσεις για να βρει ένα 3ο γκολ. Μεγάλος πρωταγωνιστής στο δεύτερο μέρος ήταν ο Σκουλούδης, ο οποίος νίκησε τον Βασιλείου όσες φορές βρέθηκε απέναντι του και κράτησε το μηδέν πίσω.
Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου στις 16:00 στο γήπεδο του Γερανίου.
Ο αγώνας:
Στο 7ο λεπτό, δυνατό σουτ από τον Βασιλείου η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σκουλούδη.
Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΑ στο 15′, όταν ο Βογιατζάκης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Ποσειδώνα, τσίμπησε την μπάλα αλλά αυτή κατέληξε δίπλα από το δοκάρι.
Κεφαλιά από τον Σηφακάκη στο 21′, ο Σκουλούδης έδιωξε με τα χέρια του.
Στο 24′ ο ΟΦΑ έβγαλε γρήγορα την αντεπίθεση, ο Καργάκης “πάτησε” την μπάλα και ο Μάντσε με σουτ νίκησε τον Καλιαφεντάκη και έκανε το 1-0.
Στο 28′ ο Καργάκης πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, βρήκε ωραία τον Σεφουλλάι και εκείνος με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.
Ο Κουνδουράκης στο 37′ σουταρε απο καλό σημείο αλλά ο Σκουλούδης έπεσε στην αριστερή του γωνία και παραχώρησε κόρνερ.
Στο 55′ απευθείας εκτέλεση από τον Κουνδουράκη, ο Σκουλούδης απέκρουσε με το δεξί του χέρι σε κόρνερ. Στη συνέχεια του κόρνερ ο Χαιτίδης σημάδεψε το δοκάρι.
Στο 63′ ο Βασιλείου βρέθηκε απέναντι από τον Σκουλούδη, με τον τερματοφύλακα του ΟΦΑ να πραγματοποιεί καταπληκτική απόκρουση με το δεξί του χέρι.
Στο 71′ ο Βογιατζάκης έκανε το σουτ αλλά ο Καλιαφεντάκης μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 75′ πάλι ο Βασιλείου βρέθηκε απέναντι από τον Σκουλούδη και πάλι ο τερματοφύλακας του ΟΦΑ απέκρουσε τη μπάλα.
Σουτ του βασιλείου στο 86′ η μπάλα πέρασε άουτ.
ΟΦΑρμένων ( Νικηφόρος): Σκουλούδης, Τσαγλιώτης, Κολυβάκης Ι., Μοσχονάς(87′ Ξηράς ),Κοσμίδης, Ρανσόου, ΚολυβάκηςΝ.(43′ Ουρανός), Μάντσε, Καργάκης(65′ Μαρινάκης), Σεφουλλάι Ο., Βογιατζάκης
Ποσειδώνας Γερανίου ( Βασιλείου): Καλιαφεντάκης, Σπανίδης, Χαιτίδης, Δελημήτσος(87′ Κοκολογιαννάκης), Λέσι, Κάββαλος(79′ Πετρογιαννάκης), Χίσκο, Αποστολάκης Ν., Σηφακάκης Ι.(63′ Δαμανάκης) Βασιλείου, Κουνδουράκης

Προηγούμενο άρθροΠρώτο επίσημο παιχνίδι αύριο κόντρα στον Ποσειδώνα
Επόμενο άρθροΈτοιμος ο ΟΦΑ για τη ρεβάνς στο Γεράνι