Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Ακαδημία μας – Ο λαχνός 0836 κερδίζει το μηχανάκι!

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Ακαδημία του ΟΦ Αρμένων το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο αναψυκτήριο που βρίσκεται στο γήπεδο των Αρμένων.

Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στα μικρά παιδιά της Ακαδημίας μας και τους γονείς τους, ανταλλάσσοντας όλοι μαζί ευχές για υγεία, ευτυχία και επιτυχίες με την έλευση της νέας χρονιάς. Όλη την βραδιά είχε διοργανώσει με μεράκι το μέλος τους Δ.Σ. της ομάδας μας και Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Δημήτρης Σταματίου, ενώ πραγματοποιήθηκε παρουσία του Β’ Αντιπροέδρου κ. Ιωσήφ Φραγκιαδάκη, του Γενικού Αρχηγού και του προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Κώστα Θεοδωράκη και Φίλιππου Μουρτζανού, αντίστοιχα. Φυσικά παρόντες, οι προπονητές μας, ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας μας κ. Παντελής Κατικάς και οι συνεργάτες του, Γιάννης Καραβιώτης και Βασίλης Δραμιτινός.

Τυχερός στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής Άγγελος Τάρε που κέρδισε το φλουρί και μαζί ένα τάμπλετ, το οποίο αντιστοιχούσε στον τυχερό. Ακόμη η Ακαδημίας μας μοίρασε δωράκια σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας, μικρά και μεγάλα, ενώ ακολούθησε κέρασμα για όλους τους παρευρισκόμενους.

Στο τέλος της βραδιάς έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς της Ακαδημίας του ΟΦ Αρμένων, με τον αριθμό 0836 να είναι ο τυχερός που κέρδισε το μηχανάκι

Piaggio zip 50 TTTT.

Προηγούμενο άρθροΝίκη των Νέων μας, 4-2 επί της Επισκοπής
Επόμενο άρθροΟ Δασκαλομαρκάκης «σφυρίζει» στο παιχνίδι με ΑΟΨ