Άντεξε για 30’ ο ΟΦΑ, βαριά ήττα από Ζωνιανά

Δέκα λεπτά χρειάστηκε ο Ερμής Ζωνιανών για να καθαρίσει την υπόθεση νίκη κόντρα στην ομάδα μας για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου (ήττα 7-0).

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική καθώς με εξαίρεση το πρώτο ημίωρο που ο Ερμής δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα του ΟΦΑ σε όλο το υπόλοιπο ματς οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και αφού προηγήθηκαν 4-0 μέχρι το ημίχρονο στη συνέχεια απλά διεύρυναν το τελικό σκορ.

Στο 28’ από εκτέλεση φάουλ του Θόρια ο Ρουμπάκης με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα ο Τσακάλι βρέθηκε σε καλή θέση για να σκοράρει με τον Χαραλαμπάκη να διαβάζει την φάση και να μπλοκάρει. Στο 35’ ο Θόρια και πάλι εκτέλεσε φάουλ με τον Ρουμπάκη ανενόχλητο στο δεύτερο δοκάρι να σημειώνει το 0-2. Τρία λεπτά αργότερα από σέντρα του Ν. Ζερβού ο Ματαραγκάσι έκανε το 3-0 ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους από γύρισμα του Γεμιστού ο Ρουμπάκης πλάσαρε για το 4-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Τσακάλι απείλησε με εκτέλεση φάουλ με τον Χαραλαμπάκη να διώχνει με γροθιές. Δύο λεπτά αργότερα ο Ν. Ζερβός με όμορφη ατομική ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Στο 60’ ο Γεμιστός είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ στο 74’ ο Ματαραγκάσι με τον ίδιο τρόπο έγραψε το 6-0. Η ομάδα μας προσπάθησε να πετύχει το γκολ της τιμής όμως τα σουτ του Κολυβάκη στο 80’ και Βαβουράκη στο 82’ μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Ερμή. Στο 84’ από γύρισμα του Πυθαρούλη ο Παρασύρης με κοντινό πλασέ έκανε το τελικό 7-0.

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Ε. Κολυβάκης, Κονδύλης, Λεονάρντο (64’ Φραγκάκης), Τζιράκης (62’ Βαβουράκης), Ν. Κολυβάκης, Καράλης (62’ Γαλερός), Γερωνυμάκης, Λεκάκης, Γ. Βογιατζάκης (46’ Τζάρι), Τσακάλι, Μάνσε.

Ερμής Ζωνιανών (Στέλιος Κοζανίδης): Χαραλαμπάκης, Ρουμπάκης, Γεμιστός, Πεταλάκης (62’ Γ.-Μ. Παρασύρης), Παπαδάκης, Βελιβασάκης, Ματαραγκάσι, Λαμπότι (55’ Πυθαρούλης), Μαλής, Θορία, Ν. Ζερβός.

Προηγούμενο άρθροΔιπλό με…σύμμαχο τον άνεμο για την Κ14 στο Ατσιπόπουλο (3-0)
Επόμενο άρθροΑνταγωνιστική στο α’ μέρος, λύγισε από την κούραση στο β’ η Κ16 του ΟΦΑ