Άντεξε για ένα ημίχρονο στη Σοχώρα

Ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο ήταν ο Ο.Φ.Αρμένων στον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με τον Ρεθυμνιακό όπου και έχασε με 7-1 για την 15η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ.

Η ομάδα μας ήταν μέσα στο παιχνίδι στο 1ο ημίχρονο που και έχανε με 1-0 αλλά στο 2ο μέρος δέχθηκε πολύ γρήγορα το γκολ και από εκείνο το σημείο και μετά έχασε τη συγκέντρωση της με από αποτέλεσμα ο αγώνας να λήξει με 7-1.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα μας έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 81′ μετά τον τραυματισμό του Παναγιώτη Γασπαράκη, καθώς η ομάδα μας δεν διέθετε άλλη αλλαγή.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ρεθυμνιακός έβαλε γκολ μόλις στο 1ο λεπτό όταν ο Σωπασής από τα δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Σηφακάκης με προβολή άνοιξε το σκορ. Παρά το αρχικό σοκ οι παίκτες μας σιγά σιγά ισορρόπησαν το παιχνίδι και μάλιστα στο 20ο λεπτό έχασαν μια καλή ευκαιρία, όταν ο Καργάκης γύρισε τη μπάλα αλλά ο Γασπαράκης δεν την πρόλαβε για να γίνει απειλητικός. Στη συνέχεια ο Ρεθυμνιακός πήρε πάλι τα ηνία του παιχνιδιού αλλά όποτε πήγαινε για γκολ έβρισκε μπροστά του τον Επαμεινώνδα Κολυβάκη ο οποίος όποτε χρειάστηκε κράτησε το σκορ στο 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο αφού ο Ρεθυμνιακός σκοραρε νωρίς. Συγκεκριμένα στο 47′ ο Σωπασής μπήκε ανάμεσα στους αμυντικούς μας, τσίμπησε τη μπάλα και κέρδισε πέναλτι από τον Μοσχονά. Την εκτέλεση ανέλαβε ένα λεπτό αργότερα ο Γαβαλάς ο οποίος κέρδισε τον Κολυβάκη αν και έπεσε καλά.

Στο 51′ ο Λαζίδης από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Σηφακάκης ανενόχλητος με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Στο 66′ ο Λαζίδης σημάδεψε το δοκάρι ενώ στο 69 ο λεπτό και μετά απο κόρνερ για τον Ρεθυμνιακό, ο Ματαραγκάσι πήρε τη κεφαλιά, εκείνη σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης από κοντά με πλασέ έκανε το 4-0.

Στο 70′ ο Ο.Φ.Α. σκόραρε όταν ο Σήφης Κολυβάκης έπαιξε με 1-2 με τον Καργάκη και εκείνος με σουτ μείωσε σε 4-1.

Στο 73′ ο Βρεττός έδωσε την ασίστ και ο Ματαραγκάσι με ψηλοκρεμαστό σουτ σημείωσε το 5-1.

Στο 82′ ο Βρεττός έδωσε την ασίστ και ο Τζουγανάκης σημείωσε το 6-1.

το 88′ και μετά από προσωρινή απόκρουση του Μιχαηλίδη, ο Βρεττός γύρισε στον Σηφακάκη και εκείνος με την μια έκανε το 7-1.

Α.Ο. Ρεθυμνιακός (Τσουπάκης): Πολιουδάκης, Πρινιανάκης, Χύσκο(57′ Τζουγανάκης), Γεωργούλης, Μανωλάκης(68′ Βρεττός), Χαλκιαδάκης, Ξεπαπαδάκης (68′ Ματαραγκάσι), Γαβαλάς(57′ Ντέτσκα), Λαζίδης(68′ Κοσκινάς), Σωπασής, Σηφακάκης

Ο.Φ.Α.( Κωσταράκος): Κολυβάκης Ε.( 62′ Μιχαηλίδης), Τσαγλιώτης, Κολυβάκης Σ., Γεωργανός, Μοσχονάς, Ξηράς, ΓασπαράκηςΠ., Βογιατζάκης Γ.(57′ Δραμιτινός), Καργάκης, Σεφουλλάι Μπ., Σεφουλλάι Ο.(62′ Τάρε Μ.)

Προηγούμενο άρθροΔύσκολη δοκιμασία στη Σοχώρα
Επόμενο άρθροΧωρίς προβλήματα κόντρα στα Λιβάδια