Χωρίς άγχος για ότι καλύτερο σήμερα (15.00) στην Σοχώρα

Για το καλύτερο δυνατό θα παραταχθεί η ομάδα μας σήμερα στα άτυπα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου της Σοχώρας, αντιμετωπίζοντας στις 15.00 το απόγευμα τον ΑΟΝ Αστέρα, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας θα παραταχθεί χωρίς άγχος απέναντι στον 2ο της βαθμολογίας Αστέρα Ρεθύμνου, με πυξίδα τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στα παιχνίδια του α’ γύρου και του Κυπέλλου στους Αρμένους, όπου δεν ηττήθηκε. Βέβαια, για το σημερινό ματς, το τεχνικό επιτελείο μας έχει να αντιμετωπίσει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αφού στα ήδη γνωστά τις τελευταίες ημέρες προστέθηκε και ο τραυματισμός του Χατζησπύρου, με τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό να θέτουν νοκ άουτ. Από το σημερινό ματς επίσης θα λείψουν, ο τιμωρημένος Θοδωρής Γασπαράκης, όπως και οι τραυματίες Ιάκωβος Μαραγκουδάκης, Αλέξανδρος Βερνάδος. Επίσης τις τελευταίες οι προπονήσεις γίνονται υπό την επίβλεψη του Σήφη Μανολούδη, μιας και ο προπονητής της ομάδας μας, Φίλιππος Μουρτζανός παρακολουθεί τα μαθήματα της Β’ φάσης της Σχολής προπονητών ποδοσφαίρου Uefa Α’ που ξεκίνησε από την Τετάρτη στο Ρέθυμνο.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για το σημερινό παιχνίδι, θα έχει στην διάθεση του, τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Αβντία, Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Π. Αποστολάκης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Γιαπεντζάκης, Δανδάλης, Δραμιτινός, Θεοδωράκης, Δ. Κλειδής, Κολυβάκης, Μάνσε, Παπαδάκης, Πετρογιαννάκης, Πολιτάκης, Σηφακάκης, Τσόλας.

Προηγούμενο άρθροΟ Ρ. Σταυρουλάκης «σφυρίζει» στην Σοχώρα
Επόμενο άρθροΚοίταξε στα μάτια τον Αστέρα, πήρε παλικαρίσιο βαθμό (1-1)!