Συνέχεια σε καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα σήμερα στο Ατσιπόπουλο

Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θέλει σήμερα η ομάδα μας, φιλοξενούμενη στις 16.00 το απόγευμα από την Ε.Α.Π. στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Το παιχνίδι περιλαμβάνεται στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας είναι πάρα πολύ καλό και θέλει να διατηρήσει το αήττητο της και στο σημερινό παιχνίδι, παραμένοντας στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε την Πέμπτη το απόγευμα, χωρίς να προκύψουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής, με τον τεχνικό της, Φίλιππο Μουρτζανό να ανακοινώνει την 18μελή αποστολή των ποδοσφαιριστών μας, στους οποίους θα στηριχθεί στο σημερινό παιχνίδι. Εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι Α. Βογιατζάκης, Δραμιτινός, Μενιουδάκης, Τριχάκης, Πολιτάκης, Τσακάλι.

Η αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι (16.00) με την Ε.Α.Π. στο Ατσιπόπουλο, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Κ. Αποστολάκης, Πετρογιαννάκης, Ν. Αποστολάκης, Γ. Βογιατζάκης, Βερνάδος, Ν. Κολυβάκης, Σ. Κλειδής, Σηφακάκης, Ντιμιτρόφ, Θ. Γασπαράκης, Μάνσε, Καραγιώργης, Παπαδάκης, Κρασονικολάκης, Θεοδωράκης, Ι. Παπαδογιάννης, Τσόλας.

Προηγούμενο άρθροΤο Σάββατο 21/10 κάνουν πρεμιέρα οι Παίδες μας
Επόμενο άρθροΉττα για την ομάδα μας (1-0) στο Ατσιπόπουλο