Σημάδεψε τα δοκάρια και έμεινε στην ισοπαλία

Για την 9η αγωνιστή η ομάδα μας υποδέχτηκε τον Τάλως Μελιδονίου και ήρθε ισόπαλη με 2-2.
Ήταν ένας αγώνας που για ακόμα μια φορά η ατυχία μας σημάδεψε, όπως έκαναν και οι Γασπαράκης Παναγιώτης και Κολυβάκης Νίκος με το δοκάρι. Μια αναμέτρηση στην οποία κυριάρχησαν το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες με τον Ο.Φ.Α.να έχει καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με την αρχή να είναι στο 3ο λεπτό με σουτ του Καργάκη αλλά να μη μπορούμε να ανοίξουμε το σκορ. Αυτό έγινε στο 31′ με τον Σεφουλλάι Οριάν ο οποίος άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την μετά από ασίστ του Καργάκη.
Άλλη μια μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 39′ όταν ο Βογιατζάκης έκανε το σουτ, με τη μπάλα να έχει πορεία προς το τέρμα και τον Γασπαράκη Παναγιώτη που μπήκε στη φάση αλλά αστόχησε.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ατυχία έκανε την εμφάνιση της αφού ο Παναγιώτης Γασπαράκης με δυνατό σουτ βρήκε το δοκάρι στο 48′ και 2 λεπτά αργότερα ο Θεοδωράκης έβγαλε τη κάθετη πάσα στον Αντώνη Λαδιανό, εκείνος πέρασε τον Σκουλούδη και έκανε το 1-1.
Στο 59′ ένα γκολ καρμπόν όπως το πρωί δέχτηκε η ομάδα μας με τον Στάρα να είναι αυτός που έβγαλε την ασίστ και τον Λαδιανό να πετυχαίνει με τον ίδιο τρόπο το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Στο 64′ ο Γασπαράκης μετά από λάθος στην άμυνα του Τάλως έκανε πέναλτι απάνω στον Καργάκη. Ο ίδιος παίκτης ένα λεπτό αργότερα ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-2.
Στη συνέχεια η ομάδα μας κυνήγησε το γκολ αλλά χωρίς να το πετύχει αφού το δυνατό σουτ του Κολυβάκη Νίκου σταμάτησε στο δοκάρι και ο αγώνας τελείωσε με την ισοπαλία.
Αποτέλεσμα η ομάδα μας να μείνει με μια πικρία στο τέλος για το συγκεκριμένο παιχνίδι αφού θα μπορούσε να πάρει τους 3 βαθμούς.
Ο.Φ.Α.( Νικηφόρος): Σκουλούδης, Τσαγλιώτης, Κολυβάκης Ι., Γασπαράκης Γ., Μοσχονάς, Ρανσόου, Γασπαράκης Π., Μάντσε( 61′ Κολυβάκης Ν.), Καργάκης(85′ Σεφουλλάι Μπ.), Σεφουλλάι, Βογιατζάκης Γ.

Τάλως Μελιδονίου ( Δασκαλάκης): Πατλιάς, Θεοδωράκης, Γασπαράκης Θ., Παπαδομιχελάκης, Λαδιανός Α., Σπυριδάκης, Σταρράς Γ., Σωπασής, Βασσάκης, Λαδιανός Ι.(74′ Σταρράς Ε.), Παπαδογιαννάκης(46′ Χατζηνικολίδης)

Προηγούμενο άρθροΦινάλε πρώτου γύρου με το Μελιδόνι στους Αρμένους
Επόμενο άρθροΣτο Γεράνι αύριο για την έναρξη του 2ου γύρου