Πληρώσαμε τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου

Δεν τα κατάφερε κόντρα στον Αστέρα Περάματος ο Ο.Φ.Α., ο οποίος ηττήθηκε σήμερα στο γήπεδο με 2-0 για την 11η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου.Ήταν ένας αγώνας που από 2 κακές δικές μας αντιδράσεις τον χάσαμε, όπως άλλωστε γίνεται και άρα περισσότερα παιχνίδια της εφετινής σεζόν.

Το παιχνίδι στα πρώτα του 20′ λεπτά ήταν αρκετά ισορροπημένο χωρίς κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία.

Στην πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού στο 23,’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από λάθος στην άμυνα μας ο Αντιασβίλι από κοντινή απόσταση άνοιξε το σκορ για το Πέραμα.Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 30ο λεπτό, μετά από μια στατιστική φάση, ο Κρημιανιώτης με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στη συνέχεια του ημιχρόνου δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να μπούμε ξανά στο παιχνίδι, όταν στο 52′ από σέντρα του Γασπαράκη η κεφαλιά που έκανε ο Σεφουλλάι πέρασε λίγο άουτ.

Στη συνέχεια δεν δημιουργήθηκε κάποια άλλα επικίνδυνη φάση, ενώ στο 80′ ο Μάντσε αποχώρησε τραυματίας και ο Κρημιανιώτης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Πλέον η ομάδα μας στρέφει την προσοχή της στον αγώνα της Τετάρτης με τη Δόξα Πλατανέ στους Αρμένους.

Ο.Φ.Α.( Νικηφόρος): το Κολυβάκης Ε., Τσαγλιώτης, Κολυβάκης Ι., Γασπαράκης Γ., Γασπαράκης Π.(82′ Ξηράς), Ρανσόου, Μάντσε(72′ Βογιατζάκη Α.), Κολυβάκης Ν.(72′ Τάρε Κ.), Καργάκης, Βογιατζάκης Γ., Σεφουλλάι Ο.

Προηγούμενο άρθροΔοκιμασία στην Αλφά με τον Αστέρα Περάματος
Επόμενο άρθροΕυχαριστούμε τη συμβολαιογράφο Μαριλένα Σκουλούδη