Πλήρωσε την αστοχία του στο πρώτο ημίχρονο ο Ο.Φ.Α

Από τον Αστέρα Ρεθύμνου φιλοξενήθηκε σήμερα η ομάδα μας για την 8η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ και γνώρισε την ήττα με 5-0.

Η αλήθεια είναι ότι η εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική αφού εκτός ότι δεν απειληθήκαμε πολλές φορές, χάσαμε καλές ευκαιρίες με τους Καργάκη και Τάρε οι οποίοι νικήθηκαν από τον Παπαδάκη και αν είχαν επιτύχει κάποιο γκολ ίσως να είχαμε καλύτερη τύχη στον συγκεκριμένο αγώνα.

Αντιθέτως ο Αστέρας βρήκε τον δρόμο για το γκολ στο 31′ ο Μαρίνοφ γύρισε στον Τάκα και εκείνος από κοντά με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια στο 42′ ο Μαρίνοφ έβγαλε μια χαμηλή σέντρα, ο Βελονάκης άφησε έξυπνα τη μπάλα να περάσει και ο Ρότζεν που ερχόταν από από πίσω έκανε το 2-0.

Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση στο 47′ με εκτελεστή τον Ρότζεν και σκόρερ τον Κούρο. Από εκεί και ύστερα άνοιξε ο ρυθμός. Χάσαμε άλλη μια ευκαιρία σε μακρινό σουτ του Καργάκη και στο 64′ ο Μαρίνοφ έβγαλε μόνο του τον Φράγκο και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 4-0.

Στη τελευταία φάση του παιχνιδιού στο 90+2 ο Κοζανίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, βρήκε αρχικά το δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα πέρασε τη γραμμή για το 5-0.

Αυτό που κρατάει η ομάδα μας είναι οι καλές ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο μέρος, ενώ τώρα θα αφοσιωθεί στον επόμενο αγώνα με το Μελιδόνι στους Αρμένους.

ΑΟΝ Αστέρας ( Ασπρομάτης): Παπαδάκης(83′ Ανδρουλάκης), Μαραθιανός, Κούρος, Καφετζής, Σκουλουφιανάκης, Σιόρε(62′ Νεμπιάι), Φράγκος(65′ Γερωνυμάκης), Ρότζεν, Τάκα(62′ Κοζανίδης)Μαρίνοφ, Βελονάκης(46′ Βελονάκης)

Ο.Φ.Α.( Νικηφόρος): Κολυβάκης Ε., Τσαγλιώτης, Κολυβάκης Ι., Μοσχονάς, Γασπαράκης Π.(58′ Ξηράς), Μάντσε, Καργάκης, Ρανσόου, Τάρε Μ.( 69′ Τάρε κ.), Μαρινάκης(46′ Σεφουλλάι Μπ.), Βογιατζάκης Γ.(75′ Βογιατζάκης Α.)

Προηγούμενο άρθροΔοκιμασία στη Σοχώρα για τον Ο.Φ.Α
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήριο μήνυμα εις μνήμην Λευτέρη Δρακάκη