Παλικαρίσιος βαθμός (1-1) με 9 παίκτες στην Κάλυβο για την ομάδα μας

Παλικαρίσιο βαθμό απέσπασε η ομάδα μας στην Αλφά, 1-1 από την Κάλυβο στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΡ και ενώ για περισσότερο από 20’ λεπτά αγωνιζόταν με δύο ποδοσφαιριστές λιγότερους.

Ο διαιτητής κ. Ραφαήλ Σταυρουλάκης εξάντλησε όλη την αυστηρότητα του στους ποδοσφαιριστές μας, ανεχόμενος αντίστοιχα παραπτώματα των αντιπάλων, με αποτέλεσμα στο 66’ να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη ο Ν. Αποστολάκης και στο 74’ με 2η κίτρινη ο Γιαπεντζάκης. Επιπλέον καταλόγισε με ευκολία το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Κάλυβος στο ξεκίνημα της επανάληψης, στην πτώση του Κατσαμά από το μαρκάρισμα του Γιαπεντζάκη.

Η ομάδα μας είχε προηγηθεί στο 37’ με αυτογκόλ του Νίκου Σταρρά μετά από σέντρα του Τσόλα, ενώ δημιούργησε και έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες ακόμη και όταν έμεινε με 9 παίκτες, με κορυφαία την απίστευτη του Σηφακάκη προ κενής εστίας.

Φάσεις και γκολ

7’ ξαφνικό σουτ Χνάρη θα διώξει ενστικτωδώς ο Δανδάλης.

14’ καλό σουτ Σηφακάκη, η μπάλα θα φύγει άουτ.

30’ αντεπίθεση της ομάδας μας, ο Ν. Αποστολάκης θα κόψει την μπάλα, αλλά δεν θα τροφοδοτήσει τους Πετρογιαννάκη, Τσόλα που ήταν μέσα στην περιοχή.

33’ καλό σουτ του Μάνσε η μπάλα θα φύγει άουτ.

37’ όμορφη ενέργεια του Σηφακάκη, ο Τσόλας βγάζει την σέντρα και ο Ν. Σταρράς στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την σπρώχνει στα δίχτυα της ομάδας του, 0-1.

41’ φάουλ του Γιαπεντζάκη, κεφαλιά του Σηφακάκη θα μπλοκάρει ο Βογιατζιδάκης.

46’ σουτ του Μάνσε έξω από την περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει και θα καταλήξει κόρνερ.

51’ ο κ. Ρ. Σταυρουλάκης, βλέπει ανατροπή στο μαρκάρισμα του Γιαπεντζάκη πάνω στον Κατσαμά και δίνει πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μ. Σπανουδάκης ισοφαρίζοντας σε 1-1.

56’ φάουλ Πετρογιαννάκη, ο Γιαπετζάκης μόνος του δεν θα πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα θα καταλήξει άουτ.

65’ φάουλ του Χνάρη θα διώξει δύσκολα ο Δανδάλης.

66’ μετά από κόρνερ ο Κατσαμάς θα βρεθεί στην μεγάλη περιοχή, σημαδεύοντας το δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης χρησιμοποιεί το χέρι για να κερδίσει την μπάλα, με τους ποδοσφαιριστές μας να διαμαρτύρονται και ο Ν. Αποστολάκης να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη.

70’ γύρισμα του Γιαπεντζάκη, ο Σηφακάκης σε κενή εστία θα σουτάρει

71’ αντεπίθεση της ομάδας μας, ο Π. Αποστολάκης θα πλασάρει ελάχιστα άουτ.

74’ αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα ο Γιαπεντζάκης για μαρκάρισμα.

75’ σε θέση τετ α τετ θα βρεθεί ο Τσόλας αλλά ο Βογιατζιδάκης θα σώσει.

92’ κόρνερ Κοτσίφη, κεφαλιά του Κατσαμά, η μπάλα θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι και ο Δανδάλης θα μπλοκάρει.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρ. Σταυρουλάκης, Κουτάντος, Χόμπης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 51’ ΠΕΝ. Μ. Σπανουδάκης – 37’ αυτογκόλ Ν. Σταρράς.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 66’, 92’ Κατσαμάς.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 56’ Ν. Αποστολάκης (απευθείας), 74’ Γιαπεντζάκης (2η κίτρινη).

ΚΑΛΥΒΟΣ (Μιχάλης Παπαδάκης): Βογιατζιδάκης, Κ. Αντιασβίλι, Σταρράς, Κατσαμάς, Χνάρης, Χαριτάκης (85’ Αρκαδιανός), Κοτσίφης, Μ. Σπανουδάκης, Ρουσσάκης (90’ Β. Βασσάλος), Ι. Βασσάλος (81’ Γ. Αντιασβίλι), Λεκάκης (60’ Νικηφόρος).

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Παπαδάκης, Πετρογιαννάκης, Δ. Κλειδής, Γιαπεντζάκης, Μάνσε (76’ Α. Βογιατζάκης), Τσόλας (90’ Κολυβάκης), Γ. Βογιατζάκης, Σηφακάκης, Αβντία (54’ Π. Αποστολάκης, 86’ λ.τ. Δραμιτινός), Ν. Αποστολάκης.

Προηγούμενο άρθροΓια θετικό αποτέλεσμα με Κάλυβο σήμερα (12.30) η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΣάββατο (10/03) στο Μελιδόνι, Κυριακή (18/03) εντός με Αετό