Ολοκληρώθηκε το πρώτο τουρνουά στη μνήμη του Γιώργου Κτιστάκη του Χαράλαμπους σε κλίμα συγκίνησης

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε χθές(19/02)στο γήπεδο των Αρμενών το 1ο τουρνουά στη μνήμη του Γιώργου Κτιστάκη του Χαράλαμπους. Παρών ήταν εκεί το Δ.Σ. της ομάδας μας, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, κ. Νίκος Προβιάς, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ατσιποπούλου, Νίκος Βερνάδος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου, Τίτος Χνάρης, ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, η ταμίας της ΕΠΣΡ, κ. Αικατερίνη Ντόρμπαρη – Δεσποτοπούλου, το μέλος, Δημήτρης Κουργιαντάκης και ο κ. Κολυβάκης Ιωάννης Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων.

Επίσης παρών ήταν ο πρόεδρος της επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΡ, Μιχάλης Βοσκάκης και το μέλος της επιτροπής του Συνδέσμου Διαιτητών Ρεθύμνου, κ. Κυριάκος Δελήμπασης.

Στις 17:45 ο πατήρ Ευάγγελος Ζαφειρόπουλος τέλεσε το τρισάγιο σε κλίμα συγκίνησης. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ο.Φ.Α, Γιώργος Δρουδάκης, ευχαρίστησε τους πάντες που παρευρέθηκαν στο 1ο τουρνουά, ενώ ο Γιώργος Κτιστάκης εμφανώς συγκινημένος είπε κάποια λόγια μέσα από την καρδιά του.

Στη συνέχεια ξεκίνησε το τουρνουά στο οποίο εκτός από τη ομάδα μας, ήταν εκεί η ομάδα της Ε.Α.Π., ο Ρεθυμνιακός και οι Μέλαμπες. Το 1ο ζευγάρι ήταν Ο.Φ.Α. με Μέλαμπες και στο 2ο ο Ρεθυμνιακός με την Ε.Α.Π., ενώ οι αγώνες είχαν διάρκεια 30 λεπτά και στον τελικό βρέθηκαν ο Ο.Φ.Α. με τον Ρεθυμνιακό.Η ομάδα της Σοχώρας ήταν και εκείνη που κατέκτησε το τουρνουά.

Μετά από την ολοκλήρωση των αγώνων έγινε η απονομή των μεταλλίων και των τιμητικών πλακετών σε όλες τις ομάδες, ενώ σε όλους τους παρευρισκόμενους μετά το τέλος του τουρνουά η ομάδα μας τους παρέθεσε κέρασμα.

Προηγούμενο άρθροΚόντρα στον Τάλως η πρεμιέρα στα πλέι άουτ
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο μήνυμα