Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η ομάδα μας σήμερα στο «Kido»

Με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα η ομάδα μας σήμερα φιλοξενείται στην αθλητική εγκατάσταση του «Kido»με αντίπαλο τον Κεραυνό, σε παιχνίδι στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΡ.

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες η ομάδα μας θέλει να επιστρέψει στις νίκες, απέναντι στο νεανικό και μαχητικό Κεραυνό, αυξάνοντας την βαθμολογική της συγκομιδή. Βέβαια τα αγωνιστικά προβλήματα που καλείται να επιλύσει το τεχνικό μας επιτελείο είναι πάρα πολλά, με την δεκαοκτάδα να συμπληρώνεται όπως-όπως. Στην απουσία των στρατευμένων Κρασονικολάκη, Παπαδογιάννη, προστίθενται οι τραυματίες Μαραγκουδάκης (θλάση), Καραγιώργης (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο), Τσακάλι, Βερνάδος, αλλά και ο Πολιτάκης λόγω σχολικών υποχρεώσεων. Αντιθέτως μετά από καιρό επιστρέφει στην αποστολή αν και ανέτοιμος ο Σήφης Σηφακάκης, για να συμπληρωθεί η δεκαοκτάδα.

Η αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι με τον Κεραυνό στο «Kido» αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Δανδαλής, Κ. Αποστολάκης, Κοκολάκης, Μάνσε, Ν. Αποστολάκης, Γασπαράκης, Πετρογιαννάκης, Δ. Κλειδής, Θεοδωράκης, Γ. Βογιατζάκης, Κολυβάκης, Τσόλας, Α. Βογιατζάκης, Δραμιτινός, Γιαπεντζάκης, Παπαδάκης, Αβντία, Σηφακάκης.

Προηγούμενο άρθροΤην Κυριακή η Ακαδημία μας στο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου της ΟΠΑΠ ΑΕ στο Παγκρήτιο στάδιο
Επόμενο άρθρο«Λευκή» ισοπαλία στο «Kido»