Κοίταξε στα μάτια τον Αστέρα, πήρε παλικαρίσιο βαθμό (1-1)!

Τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα συνέχισε η ομάδα μας, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 στην Σοχώρα από τον Αστέρα Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας κοίταξε στα μάτια μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, καταφέρνοντας να μην χάσει στο πρωτάθλημα από την ομάδα της Σοχώρας. Όπως και στο παιχνίδι του α’ γύρου, η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη με την φιλόδοξη ομάδα του Αστέρα, δείχνοντας την δυναμική της.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα μας, η οποία άνοιξε το σκορ στο 7’, πέτυχε ο Αλκαίος Αβντία, ο οποίος στάθηκε άτυχος, έχοντας ένα πρόβλημα τραυματισμού, που τον ανάγκασε να αποχωρήσει πολύ νωρίς από το παιχνίδι. Το α’ μέρος ήταν ισορροπημένο για τις δύο ομάδες, με τον Αστέρα να κατορθώνει στο 19’ να ισοφαρίζει σε 1-1 με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ του Κουδουνάκη. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ της νίκης, αλλά βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα ο Ντίνος Δανδάλης, πραγματοποιώντας 2-3 εξαιρετικές επεμβάσεις και κρατώντας τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα μας.

Φάσεις και γκολ

7’ όμορφη ενέργεια και μπαλιά του Τσόλα πίσω από την πλάτη της άμυνας του Αστέρα θα φύγει ο Αβντία, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ θα νικήσει τον Παπαδάκη, για το 0-1, για την ομάδα μας.

19’ ο Χριστουλάκης με μπαλιά θα τροφοδοτήσει τον Κουδουνάκη μέσα στην περιοχή, ο οποίος με μονοκόμματο σουτ, θα πετύχει ένα πολύ όμορφο γκολ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

44’ η ομάδα μας ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Μαραθιανού μέσα στην περιοχή.

45’ φάουλ του Ρότζεν, ο Χριστουλάκης θα πιάσει την κεφαλιά η μπάλα θα περάσει παράλληλα και θα απομακρυνθεί από τους αμυντικούς.

50’ όμορφη ατομική ενέργεια του Ρότζεν, ο Δανδάλης θα βγει την κατάλληλη στιγμή και θα καλύψει τον χώρο, διώχνοντας την μπάλα.

60’ γλυκιά σέντρα του Τσόλα, ο Κολυβάκης δεν προλαβαίνει να δώσει στην μπάλα, πορεία προς τα δίχτυα.

64’ κόψιμο του Καψαλάκη, διώχνει ο Δανδάλης, η μπάλα φτάνει στον Βουτσά, ο Δανδάλης διώχνει και πάλι το σουτ του, ενώ  το σουτ του ίδιου στη συνέχεια φεύγει άουτ.

75’ ο Βουτσάς θα τροφοδοτήσει τον Ρότζεν μέσα στην περιοχή, αυτός θα πλασάρει αλλά και πάλι ο Δανδάλης είναι εκεί για να απομακρύνει την μπάλα.

90’ καλό σουτ του Καψαλάκη, η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρ. Σταυρουλάκης, Μαυρεδάκης, Σαρής.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 19’ Κουδουνάκης – 7’ Αβντία.

ΑΣΙΣΤ: 19’ Χριστουλάκης – 7’ Τσόλας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Παπαδάκης, Κασσέλας (71’ Παναγιωτάκης), Γαϊτάνης, Μαραθιανός, Τσακάλι (56’ Βουτσάς), Καψαλάκης, Άννι (68’ Βρεττός), Μπαστάκης, Χριστουλάκης, Ρότζεν, Κουδουνάκης (77’ Πρινιανάκης).

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σήφης Μανολούδης): Δανδάλης, Παπαδάκης, Γιαπεντζάκης, Πετρογιαννάκης, Αβντία (11’ λ.τ. Κολυβάκης), Τσόλας, Μάνσε (90’+ Θεοδωράκης), Σηφακάκης, Γ. Βογιατζάκης, Ν. Αποστολάκης (88’ Δ. Κλειδής), Α. Βογιατζάκης.

Προηγούμενο άρθροΧωρίς άγχος για ότι καλύτερο σήμερα (15.00) στην Σοχώρα
Επόμενο άρθροΉττα για τους Νέους μας από ΑΟΝ Αστέρα2