Καλά δείγματα γραφής στο πρώτο φιλικό της σεζόν

Αν και με μόλις 8 μέρες προετοιμασίας ο ΟΦΑ κατάφερε και ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στη Δόξα Πλατανέ, και στο τέλος γνώρισε την ήττα με 1-2. 

Το φιλικό ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεμουδιάσουν οι ποδοσφαιριστές μας και σιγά σιγά να αρχίσουν να βρίσκουν αγωνιστικούς ρυθμούς. Οι παίκτες του Στέλιου Νικηφόρου κατάφεραν να προηγηθούν με τον Καργάκη στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από ασίστ του Νίκου Κολυβάκη. 

Οι φιλοξενούμενοι όμως έφεραν τούμπα τον αγώνα με δύο γκολ του Βλαχάκη, ο οποίος σκόραρε αρχικά στο 37’ και στη συνέχεια στο 58ο λεπτό μετά από ασίστ του Σουμπασάκη.

Ο προπονητής μας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του, ενώ ο αγώνας είχε διάρκεια 60 λεπτά μετά από συμφωνία των δύο ομάδων. 

ΟΦΑ (Σ. Νικηφόρος): Σκουλούδης Ι., Μοσχονάς Γ., Τσαγλιώτης, Γασπαράκης Γ., Ουρανός, Μοσχονάς Γ., Καργάκης, Μάνσε, Κολυβάκης Ν., Κολυβάκης Ι., Βογιατζάκης.

Έπαιξαν επίσης: Χαλκιαδάκης Ε., Τάρε Μ., Τάρε Κ., Ξηράς, Ράνσοου.

ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ (Α. Παπαδάκης – Γ. Κοτσαρίδης): Κλάδος, Μαγιάφας, Δελήμπασης Α., Λάριος, Βαρδουνιώτης, Μανωλιτσάκης, Δελήμπασης Σ., Καψαλάκης, Ανυφαντάκης, Σουμπασάκης, Μιχαλέρης.

Έπαιξαν επίσης: 21’ Χνάρης, Γιατζόγλου, 31’ Κλειδής, Βλαχάκης, Σπυριδάκης, Χρυσαφόπουλος, 41’ Γιγόρτσης.

 

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση για τον άγριο ξυλοδαρμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας
Επόμενο άρθροΚάτι καλό ετοιμάζεται στον ΟΦΑ