Η αποστολή της ομάδας μας με Ψηλορείτη

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας σήμερα το βράδυ, ενόψει της Κυριακάτικης (15.00) αναμέτρησης με τον Ψηλορείτη στο γήπεδο των Αρμένων, για την 17η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ.

Βέβαια, για ένα ακόμη παιχνίδι ο τεχνικός μας Φίλιππος Μουρτζανός έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες, αφού δεν υπολογίζονται για το Κυριακάτικο παιχνίδι, ο τιμωρημένος Γασπαράκης (αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Δόξα Πλατανέ) και ο τραυματίας Ιάκωβος Μαραγκουδάκης. Επίσης, εκτός πλάνων είναι ακόμη οι Κρασονικολάκης, Κοκολάκης, Πολιτάκης, Βερνάδος, Δραμιτινός. Για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεαρός Παντελής Αποστολάκης.

Ο τεχνικός της ομάδας μας ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Κυριακής, η οποία αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Π. Αποστολάκης, Πετρογιαννάκης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Καραγιώργης, Δ. Κλειδής, Κολυβάκης, Μάνσε, Παπαδάκης, Σηφακάκης, Τσόλας, Χατζησπύρος, Γιαπεντζάκης, Αβντία, Θεοδωράκης.

Προηγούμενο άρθροΟ Δασκαλομαρκάκης «σφυρίζει» στο παιχνίδι με ΑΟΨ
Επόμενο άρθροΣήμερα (11.00) οι Παίδες μας με Ε.Α.Π. στο Ατσιπόπουλο