Η αποστολή της ομάδας μας με Ποσειδώνα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι (15.30) με τον Ποσειδώνα Γερανίου στο γήπεδο των Αρμένων, για την 21η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ.

Η ομάδα μας θέλει να επιστρέψει στις νίκες, παρότι για ένα ακόμη παιχνίδι ο Φίλιππος Μουρτζανός έχει να αντιμετωπίσει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Στα ήδη γνωστά προβλήματα απουσιών των Χατζησπύρου, Μαραγκουδάκη, Τσακάλι, Βερνάδου, προστίθονται οι απουσίες των τιμωρημένων Ν. Αποστολάκη και Γιαπεντζάκη (αποβλήθηκαν στο παιχνίδι της Αλφάς με την Κάλυβο). Αντιθέτως, μετά απο αρκετό καιρό επιστρέφει στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Θοδωρής Γασπαράκης, που εξέτισε την ποινή των 4 αγωνιστικών για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Δόξα Πλατανέ στην 16η αγωνιστική. Για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της ομάδας μας, ο 16χρόνος Δημήτρης Φραγκάκης, που προέρχεται απο την Ακαδημία της ομάδας μας.

Έτσι μετά από την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης το βράδυ της Πέμπτης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Φίλιππος Μουρτζανός, ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Ποσειδώνα Γερανίου, που αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Κ. Αποστολάκης, Αβντία, Α. Βογιατζάκης, Α. Βογιατζάκης, Γασπαράκης, Δανδάλης, Θεοδωράκης, Κλειδής, Κολυβάκης, Μάνσε, Πετρογιαννάκης, Παπαδάκης, Σηφακάκης, Τσόλας, Πολιτάκης, Π. Αποστολάκης, Δραμιτινός, Φραγκάκης.

Προηγούμενο άρθροΣάββατο (10/03) στο Μελιδόνι, Κυριακή (18/03) εντός με Αετό
Επόμενο άρθροΟ Θ. Χατζημπεκιάρης σφυρίζει το παιχνίδι με Ποσειδώνα