Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα

Πανέτοιμη η ομάδα μας για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου με αντίπαλο τον Αστέρα Ρεθύμνου, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15/11 στις 15.00 το απόγευμα στο γήπεδο των Αρμένων.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε προπόνηση και με καλή ψυχολογία από τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα τον τελευταίο μήνα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ, θα παραταχθεί η ομάδα μας στο παιχνίδι της Τετάρτης. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας είναι πολύ καλό και θα επιδιώξει την Τετάρτη το καλύτερο δυνατό, αγωνιζόμενη χωρίς άγχος, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Θυμίζουμε πως και στην προημιτελική φάση το σύστημα διεξαγωγής περιλαμβάνει διπλά παιχνίδια με σύστημα Uefa, με την ρεβάνς να διεξάγεται πιθανότατα τον Δεκέμβριο στην έδρα του Αστέρα Ρεθύμνου (αθλητική εγκατάσταση «Kido»).

Με την ολοκλήρωση της σημερινής τελευταίας προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Φίλιππος Μουρτζανός ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αστέρα Ρεθύμνου, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Γ. Βογιατζάκης, Α. Βογιατζάκης, Θεοδωράκης, Δ. Κλειδής, Κολυβάκης, Μάνσε, Πετρογιαννάκης, Παπαδάκης, Γιαπεντζάκης, Μαραγκουδάκης, Καραγιώργης, Γασπαράκης, Τσακάλι, Δραμιτινός, Πολιτάκης.

Προηγούμενο άρθροΕπέστρεψε με βαθμό (0-0) από τα Ανώγεια η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΤην Κυριακή (11.00) στους Αρμένους οι Νέοι μας με τον Ερμή