Επέστρεψε με βαθμό (0-0) από τα Ανώγεια η ομάδα μας

Με το «λευκό» 0-0 πέρασε από τα Ανώγεια η ομάδα μας απέναντι στον Αετό σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ, που διεξήχθη νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής.

Ήταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με την ομάδα μας να έχει περισσότερες για να φτάσει στη νίκη και με σημαντικότερη το δοκάρι του Καραγιώργη στο 33’. Στα θετικά πως για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα μας κράτησε το μηδέν παθητικό, φτάνοντας στην 4η ισοπαλία της στο πρωτάθλημα και παραμένοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας.

 

 

Φάσεις και γκολ

11’ καλό σουτ του Μπαμπουλάκη θα μπλοκάρει ο Δανδάλης.

15’ σέντρα του Ν. Αποστολάκη, Θεοδωράκης και Καραγιώργης δεν θα μπορέσουν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

33’ κάθετη του Πετρογιαννάκη, ο Καραγιώργης θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ του θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι του Καπετανάκη.

35’ κάθετη και πάλι του Πετρογιαννάκη, ο Ν. Αποστολάκης θα βρεθεί σε θέση βολής, αλλά το πλασέ του θα μπλοκάρει ο Καπετανάκης.

47’ καλό σουτ του Πετρογιαννάκη, θα διώξει δύσκολα ο Καπετανάκης.

67’ φάουλ του Ν-Μ Νύκταρη, θα διώξει δύσκολα ο Δανδάλης.

68’ νέα εκτέλεση φάουλ του Ν-Μ Νύκταρη, κεφαλιά του Μπαμπουλάκη θα φύγει άουτ.

87’ μπαλιά Ν. Αποστολάκη, ο Μαραγκουδάκης κερδίζει την κεφαλιά, αλλά τελευταία στιγμή δεν προλαβαίνει ο Δ. Κλειδής και μπλοκάρει ο Καπετανάκης.

89’ σουτ του Γασπαράκη, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βοσκάκης, Καραγιαννόπουλος, Γιαλός.

ΔΟΚΑΡΙ: 33’ Καραγιώργης.

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ (Τάκης Μέμος): Καπετανάκης, Γκιώνης, Παπαδομιχελάκης, Πατραμάνης, Καλλεργης, Μπαμπουλάκης (84’ λ.τ. Φασουλάς), Ν- Νύκταρης, Ε. Δραμουντάνης, Σηφάκης, Νύκταρης, Γ. Ξυλούρης (62’ Σμπώκος, 93’ Κονιός).

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Παπαδάκης, Κολυβάκης, Α. Βογιατζάκης, Γιαπεντζάκης, Πετρογιαννάκης, Μαραγκουδάκης, Καραγιώργης (46’ Γασπαράκης), Μάνσε (68’ Δ. Κλειδής), Θεοδωράκης (60’ Γ. Βογιατζάκης), Ν. Αποστολάκης.

Προηγούμενο άρθροΨάχνει νέο θετικό αποτέλεσμα η ομάδα μας σήμερα (12.00) στα Ανώγεια
Επόμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδας μας για το ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα