Δεν τα κατάφερε στα Λιβάδια ο Ο.Φ.Α

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας σήμερα στα Λιβάδια από την τοπική ομάδα μας με 4-1. Ο αγώνας ξεκίνησε στραβά και συνεχίστηκε στραβά αφού εκτός ότι δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ σε κάθε ημίχρονο, μείναμε με 10 παίκτες από το 53ο λεπτό λόγω αποβολής του Σκολούδη ενώ χάσαμε δύο πέναλτι με τους Καργάκη και Μάντσε.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας αφού δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ στο 3ο λεπτό από τον Πολιτάκη. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 7′ ο Δημήτρης Χνάρης κέρδισε πέναλτι από τον Γασπαράκη. Το εκτέλεσε ο Γρηγόρης Χνάρης και έκανε το 2-0.

Ο Ο.Φ.Α ισορρόπησε σιγά σιγά το παιχνίδι ξεπερνώντας το αρχικό σοκ και στο 30′ μείωσε σε 2-1 με τον Καργάκη ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής και έβαλε ξανά τον Ο.Φ.Α στο παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο αφού στο 53ο λεπτό ο Σκουλούδης υπέπεσε σε πέναλτι με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να μείνουμε με 10 παίκτες. Ένα λεπτό αργότερα ο Γρηγόρης Χνάρης ευστόχησε στο πέναλτι και έκανε το 3-1.

Η συνέχεια κύλησε χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση, ώσπου στο 81′ ήταν η δική μας σειρά να κερδίσουμε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ένα λεπτό αργότερα ο Καργάκης ο οποίος όμως ηττήθηκε από τον Βογιατζιδάκη ο οποίος το απέκρουσε.

Λίγα λεπτά αργότερα στο 87′ ο Αντώνης Κλάδος έγραψε το 4-1.

Στο 90ο λεπτό κερδίσαμε νέο πέναλτι αλλά και πάλι η κατάληξη ήταν ίδια αλλά αυτή την φορά ο Μάντσε ήταν αυτός που αστόχησε στην εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Επόμενος αγώνας είναι το Σάββατο στη Σοχώρα με τον ΑστέραΡεθύμνου.

Ο.Φ.Αρμένων( Νικηφόρος): Σκουλούδης, Τσαγλιώτης( 54′ Κολυβάκης Ν.), Κολυβάκης Ν., Γασπαράκης Γ. ( 15′ Μάντσε), Βογιατζάκης Α., Ρανσόου, Τάρε Μ. (65′ Σεφουλλάι Ο.) Σεφουλλάι Μπ.(15′ Γασπαράκης Π.), Κολυβάκης Ι., Καργάκης, Βογιατζάκης Γ.

Προηγούμενο άρθροΣτα Λιβάδια για ένα καλό αποτέλεσμα
Επόμενο άρθροΔοκιμασία στη Σοχώρα για τον Ο.Φ.Α