Για το καλύτερο η ομάδα μας σήμερα (15.00) με Αστέρα για το Κύπελλο

Με πυξίδα το παιχνίδι πρωταθλήματος πριν από ενάμισι μήνα η ομάδα μας, φιλοξενεί σήμερα στις 15.00 το απόγευμα τον Αστέρα Ρεθύμνου στο γήπεδο των Αρμένων για την 1η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών, όπου θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, απέναντι στον δυνατό και πρωτοπόρο στην βαθμολογία της Α’ ΕΠΣΡ, Αστέρα Ρεθύμνου. Για ένα ακόμη παιχνίδι υπάρχουν αρκετά προβλήματα που καλείται να λύσει ο τεχνικός μας, Φίλιππος Μουρτζανός, αφού δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σηφακάκη, Τσόλα, αλλά και στους στρατευμένους Κρασονικολάκη, Ι. Παπαδογιάννη.

Στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου είναι 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποτελούν και την αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι.

Αυτοί είναι: Δανδάλης, Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Γ. Βογιατζάκης, Α. Βογιατζάκης, Θεοδωράκης, Δ. Κλειδής, Κολυβάκης, Μάνσε, Πετρογιαννάκης, Παπαδάκης, Γιαπεντζάκης, Μαραγκουδάκης, Καραγιώργης, Γασπαράκης, Τσακάλι, Δραμιτινός, Πολιτάκης.

Προηγούμενο άρθροΟ Κετεσίδης «σφυρίζει» στο ματς Κυπέλλου με Αστέρα
Επόμενο άρθροΆξιζε τη νίκη η ομάδα μας με Αστέρα, ισοφαρίστηκε στο 95’ (2-2)!