Για θετικό αποτέλεσμα με Κάλυβο σήμερα (12.30) η ομάδα μας

Με στόχο να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα η ομάδα μας σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι φιλοξενείται στο γήπεδο της Αλφάς από την Κάλυβο, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΡ.

Μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Καρναβαλιού, η ομάδα μας επιστρέφει στην αγωνιστική δράση απέναντι σε μία φορμαρισμένη ομάδα, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό το διάστημα η ομάδα μας δούλεψε αρκετά και παρότι για ένα ακόμη παιχνίδι υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Γασπαράκης (εκτίει την 4η και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του), ο άτυχος της τελευταίας προπόνησης Χατζησπύρος (αποκόμισε διάστρεμμα) αλλά και οι Μαραγκουδάκης, Βερνάδος, Τσακάλι.

Έτσι για το σημερινό παιχνίδι με την Κάλυβο, ο τεχνικός της ομάδας μας, Φίλιππος Μουρτζανός, υπολογίζει στους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Αβντία, Α. Βογιατζάκης, Α. Βογιατζάκης. Γιαπεντζάκης, Δανδάλης, Θεοδωράκης, Κλειδής, Κολυβάκης, Μάνσε, Πετρογιαννάκης, Παπαδάκης, Σηφακάκης, Τσόλας, Πολιτάκης, Π. Αποστολάκης, Δραμιτινός.

Προηγούμενο άρθροΗ αποστολή για το παιχνίδι με Κάλυβο
Επόμενο άρθροΠαλικαρίσιος βαθμός (1-1) με 9 παίκτες στην Κάλυβο για την ομάδα μας