ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ)

Γεννήθηκε το 1960 στους Αρμένους Ρεθύμνου .Το 1974 συμμετέχει στην επανίδρυση τουΟ.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ ,και συγχρόνως αγωνίζεται ως βασικός ποδοσφαιριστής από το 1974-1991.Την ποδοσφαιρική περιόδο1975-76 αναλαμβάνει στις πλάτες του την ομάδα αφού αποτελεί τον βασικό της παράγοντα ,εκτελεί χρέη προπονητή και ποδοσφαιριστή έως το1978.Ο Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ Ανακηρύσσεται πρωταθλητής Β κατηγορίας και εξασφαλίζει την παραμονή του στην Α κατηγορία ,κύπελλο ήθους.

Συνεχίζει να αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής μέχρι το 1987,οπότε αναλαμβάνει παίκτης –προπονητής .Φοιτά στη σχολή προπονητών της ΕΠΟ και αποκτά δίπλωμα Γ κατηγορίας .Από το 1991 που σταματά ως ποδοσφαιριστής συνεχίζει μέχρι το 1993 μόνο ως προπονητής .Τα χρόνια αυτά ο Ο.Φ.Αρμένων πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα Α κατηγορίας ,ενώ φτάνει μέχρι το τελικό του κυπέλλου όπου χάνει από τον ΑΕΤΟ ΑΝΩΓΕΙΩΝ με 2-1.Δημιουργεί και προπονεί τα τμήματα υποδομής της ομάδας(παίδων-εφήβων) που πρωταγωνιστούν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. ΡΕΘΥΜΝΗΣ για μία πενταετία .Την περίοδο 1993-94 αναλαμβάνει προπονητής των μικτών ομάδων για μια εξαετία. Τη πρώτη χρονιά η παιδική ομάδα της Ε.Π.Σ.Ρ ανακηρύσσεται αήττητη πρωταθλήτρια ΚΡΗΤΗΣ με βασικό κορμό(5 βασικοί) παίκτες της παιδικής ομάδας των Αρμένων και συμμετέχει στην επόμενη φάση με αξιόλογες εμφανίσεις. Οι μικτές ομάδες την εξαετία αυτή αποτελούν το καμάρι του νομού και βραβεύονται στο πανελλήνιο τουρνουά ευ-αγωνίζεστε ως η ομάδα με την καλύτερη παρουσία .Από το 2000 μέχρι και σήμερα συμμετέχει από διάφορα πόστα(παράγοντας ,τεχνικός σύμβουλος ,πρόεδρος πολιτιστικού και επιτροπής γηπέδου),ενεργά στα αθλητικά δρώμενα των Αρμένων. Το 2012 αναβαθμίζει το δίπλωμα προπονητή σε ΟΥΕΦΑ Β και συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην προπονητική. Από την φετινή περίοδο επέστρεψε στους πάγκους στην θέση του προπονητή της Ανδρικής ομάδας.

Παράλληλα από το 1978 και για μια 15νταετία ασχολείται με την αθλητική δημοσιογραφία εργαζόμενος στις εφημερίδες Ρεθυμνιώτικα νέα ,Ρέθεμνος, Αθλητικό Ρέθυμνο και στο κρατικό ραδιόφωνο (ΕΡΤ Χανίων).

Το 1994 Πρωταγωνιστεί στην δημιουργία της πρώτης γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου στο ΡΈΘΥΜΝΟ ((ΚΡΗΣΣΕΣ ))την οποία υπηρετεί ως παράγοντας και ως άμισθος προπονητής για μια πενταετία.

Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος και πρώτος προεδρος του ποδηλατικού συλλόγου Ρεθύμνου ((Η ΕΝΑΛΛΑΚΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ))σημερινός ΑΤΛΑΣ .τέλος συμμετείχε για χρόνια ως κριτής στίβου στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις του νομού.

Ο υιός του Κωνσταντίνος προέρχεται από τις Ακαδημίες του ΟΦΑ και πλέον αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα.

ΛΕΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ (ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΦΑ)

Ο Νίκος Λεκάκης είναι κάτοχος διπλωμάτων προπονητή ποδοσφαίρου UΕFΑB’, UEFA C’&FIFA 11+.

Γεννήθηκε το 1988 στο Ηράκλειο Κρήτης. Σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε ομάδες τοπικού αλλά και περιφερειακού πρωταθλημάτων από το 2003 έως και σήμερα με τον ΟΦ Αρμένων να αποτελεί τον 7ο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας μετά από τους Ρεθυμνιακό, Άρη Ρεθύμνου, Αστήρ Μασσάρων, Δόξα Πλατανέ, Ασή Γωνιά και την Κάλυβο.

Σαν προπονητής έχει δουλέψειμε αναπτυξιακές ηλικίες σε Προπαίδες και Τζούνιορ στην Α.Ε. Δόξα Πλατανέτην χρονιά 2014-2015.

Επίσης είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης, ενώ παράλληλα με το Ποδόσφαιρο ασχολείται με Μεταδιδακτορική έρευνα στο Πανεπιστήμιο Κρήτης πάνω στο αντικείμενο των Θεωριών των Διεθνών Σχέσεων.

Κάθε χρόνο παρακολουθεί διεθνή επιμορφωτικά σεμινάρια εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του προπονητικά.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα

2003-2012: Ρεθυμνιακός(Δ’ Εθνική, Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου)

2012-2013: Άρης Ρεθύμνου (Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου)

2013-2014: Αστήρ Μασσάρων (Πρωταθλητής Β’ ΕΠΣ Δωδεκανήσων)

2014-2015: Δόξα Πλατανέ(Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου)

2015-2016: Ασή Γωνιά(Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου)

2016-2018: Κάλυβος(Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου)

Η προπονητική του καριέρα

2014-2015: Προπαίδες Δόξα Πλατανέ (Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου) 

Επιμορφωτικά Σεμινάρια

27&28 Μαΐου 2017 Χανιά-Διεθνές Επιμορφωτικό Σεμινάριο Ποδοσφαίρου

02&03 Ιουνίου 2018 Χανιά-Διήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Ποδοσφαίρου