Άξιζε τη νίκη η ομάδα μας με Αστέρα, ισοφαρίστηκε στο 95’ (2-2)!

Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με αυτογκόλ δέχθηκε την ισοφάριση σε 2-2 η ομάδα μας, στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΡ με τον Αστέρα που διεξήχθη σήμερα στους Αρμένους.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και άξιζε τη νίκη απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες και πρωτοπόρο της βαθμολογίας της Α’ ΕΠΣΡ. Όμως η τύχη της γύρισε την πλάτη στην τελευταία φάση του αγώνα και δέχθηκε με αυτογκόλ του Δ. Κλειδή την ισοφάριση και ενώ νωρίτερα είχε σπαταλήσει τεράστιες ευκαιρίες με τους Καραγιώργη (56’) και Μάνσε (77’). Όπως και να έχει αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και το τεχνικό επιτελείο για την παλικαρίσια εμφάνιση που πραγματοποίησαν, καταφέρνοντας να παραμείνουν αήττητοι για δεύτερη φορά απέναντι στον Αστέρα, που είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Φάσεις και γκολ

24’ καλό σουτ του Ρότζεν έξω από την περιοχή η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

39’ σουτ του Ρότζεν από τα όρια της μεγάλης περιοχής, θα μπλοκάρει ο Δανδάλης

52’ μπαλιά Ν. Αποστολάκη, δεν θα προλάβει για λίγο ο Μαραγκουδάκης και η ευκαιρία θα χαθεί.

56’ ο Ν. Αποστολάκης με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Καραγιώργη, αλλά το πλασέ του θα διώξει ο Κλάδος.

65’ με κεφαλιά πάσα ο Βελονάκης τροφοδοτεί τον Β. Βασιλείου, ο οποίος πλασάρει εύστοχα για το 0-1.

68’ με ατομική ενέργεια και εξαιρετικό πλασέ του Πετρογιαννάκη έξω από την περιοχή, θα έρθει η ισοφάριση 1-1 για την ομάδα μας.

71’ κόρνερ του Καραγιώργη, σύγχυση στην περιοχή του Αστέρα, ο Γιαπεντζάκης θα στρώσει στον Μάνσε, ο οποίος με δυνατό σουτ θα γράψει το 2-1.

77’ γύρισμα του Πετρογιαννάκη, ο Μάνσε προ κενής εστίας θα πλασάρει άουτ.

93’ φάουλ του Καψαλάκη, επικρατεί σύγχυση στην περιοχή, σουτ του Χριστουλάκη, θα σώσει ο Δανδάλης.

95’ βαθιά μπαλιά του Κασσέλα, ο Δ. Κλειδής πηδάει για την κεφαλιά με τον Βελονάκη, με τον αμυντικό της ομάδας μας άθελα του να την στέλνει στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κετεσίδης, Κοκμοτός, Λιοδάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 68’ Πετρογιαννάκης, 71’ Μάνσε – 65’ Β. Βασιλείου, 95’ αυτογκόλ Δ. Κλειδής.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Παπαδάκης, Γιαπεντζάκης, Α. Βογιατζάκης, Δ. Κλειδής, Κολυβάκης, Γ. Βογιατζάκης (70’ Τσακάλι), Μαραγκουδάκης (55’ Μάνσε), Πετρογιαννάκης (87’ Θεοδωράκης), Ν. Αποστολάκης (82’ Γασπαράκης), Καραγιώργης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Χρήστος Βασιλείου): Κλάδος, Παναγιωτάκης, Δασκαλάκης, Μαραθιανός, Κασσέλας, Σαρρής, Καψαλάκης, Ι. Βασιλείου (52’ Καριαβασάμ), Βελονάκης, Χριστουλάκης, Ρότζεν (60’ Β. Βασιλείου).

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας:

ΑΕ Μυλοποτάμου – Άρης 2 – 0

Ερμής Ζωνιανών – ΠΑΟ Αλφάς 1 – 0

Επισκοπή – Τάλως Μελιδονίου (18.00)

Προηγούμενο άρθροΓια το καλύτερο η ομάδα μας σήμερα (15.00) με Αστέρα για το Κύπελλο
Επόμενο άρθροΉττα για τους Παίδες μας από την Επισκοπή