Χωρίς άγχος για ότι καλύτερο σήμερα στην Επισκοπή

Επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου αυτό το Σαββατοκύριακο, με την ομάδα μας να δοκιμάζει σήμερα (15.00) τις δυνάμεις της στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με αντίπαλο την Επισκοπή.

Πρόκειται για παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΡ και τελευταίο για την ομάδα μας στον α’ γύρο του πρωταθλήματος, αφού την 15η και τελευταία αγωνιστική θα εκτίσει το προγραμματισμένο ρεπό της. Η ομάδα μας θα παραταχθεί χωρίς άγχος στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» σήμερα, στοχεύοντας σε μία καλή εμφάνιση και να διεκδικήσει όσες πιθανότητες έχει για ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας.

Το ευχάριστο είναι πως για τον τεχνικό μας Φίλιππο Μουρτζανό δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα της τελευταίας στιγμής, με την προετοιμασία να κυλάει ομαλά, καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας.

Η αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό ματς αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Γασπαράκης, Γιαπεντζάκης, Δανδάλης, Δραμιτινός, Δ. Κλειδής, Κολυβάκης, Μάνσε, Πετρογιαννάκης, Παπαδάκης, Τσόλας, Σηφακάκης, Αβντία, Καραγιώργης, Μαραγκουδάκης.

Προηγούμενο άρθροΗ αποστολή για το ματς στην Επισκοπή
Επόμενο άρθροΉττα της ομάδας μας στην Επισκοπή