Χρόνια πολλά πρόεδρε, να τα εκατοστήσεις!!!

Μέσα σε πολύ ζεστό και «οικογενειακό» κλίμα με μέλη της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, γιόρτασε τα γενέθλια του, ο πρόεδρος της ομάδας μας, Στέλιος Μπικάκης, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Σε μεζεδοπωλείο της πόλης, ο πρόεδρος, προσκάλεσε τα μέλη της ομάδας μας, να τους κεράσει για τα γενέθλια του. Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, όπου το κέφι έρεε άφθονο, δείγμα του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει φέτος στις τάξεις της ομάδας μας. Εκτός από τους ποδοσφαιριστές, τις ευχές τους έδωσαν στον πρόεδρο, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Φίλιππος Μουρτζανός, ο προπονητής υπεύθυνος της Ακαδημίας Παντελής Κατικάς, ο γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας Κώστας Θεοδωράκης, ο γενικός γραμματέας του ΟΦ Αρμένων Κώστας Ουρανός, ο Διευθυντής της Ακαδημίας μας Σηφής Πετράκης, το μέλος του Δ.Σ. Ηλίας Βουρτζούμης, ο Υπεύθυνος Τύπου του ΟΦ Αρμένων Γιώργος Σταράς και ο δημοσιογράφος Βαλάντης Χόμπης.

OF_Armenon_genethlia_proedrou_2 OF_Armenon_genethlia_proedrou_3 OF_Armenon_genethlia_proedrou_4 OF_Armenon_genethlia_proedrou_5 OF_Armenon_genethlia_proedrou_9 OF_Armenon_genethlia_proedrou_8 OF_Armenon_genethlia_proedrou_7 OF_Armenon_genethlia_proedrou_6

Όλοι μαζί ευχήθηκαν στον Στέλιο Μπικάκη, να τα εκατοστήσει, με τις εκδηλώσεις τους να κορυφώνονται όταν έκανε την εμφάνιση της, η τούρτα γενεθλίων από την Έλενα και την Αλίσα. Οι προσκεκλημένοι τραγούδησαν στον πρόεδρο το τραγούδι των γενεθλίων, χωρίς φυσικά να λείψει το γνωστό σύνθημα, «είναι τρελός ο πρόεδρος».

Χρόνια πολλά πρόεδρε, να τα εκατοστήσεις, με υγεία, ευτυχία, χαρά και επιτυχίες σε προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα φιλικό της ομάδας μας με τη Μικτή Νέων ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΦιλική νίκη (6-3) της ομάδας μας επί της Μικτής Νέων ΕΠΣΡ