Φιλική νίκη (6-3) της ομάδας μας επί της Μικτής Νέων ΕΠΣΡ

Φιλική νίκη πέτυχε η ομάδα μας με 6-3 επί της Μικτής Νέων ΕΠΣΡ, σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης».

Ήταν ένα πολύ καλό τεστ και για τις δύο ομάδες, με τον προπονητή της ομάδας μας να βλέπει τους παίκτες μας να βγάζουν αγωνιστικότητα στο χορτάρι του ΔΑΚ Γάλλου, απέναντι στο νέο αίμα του Ρεθυμνιώτιου ποδοσφαίρου. Από την άλλη και οι Ενωσιακοί τεχνικοί Γιώργος Λυρώνης και Γιάννης Μπακόπουλος έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα, στα πλαίσια της προετοιμασίας της Μικτής ομάδας της ΕΠΣΡ, στα πλαίσια της συμμετοχής της στο Παγκρήτιο Κύπελλο «Μάχη της Κρήτης», που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου στο Τυμπάκι Ηρακλείου. Με την Μικτή Νέων της ΕΠΣΡ, αγωνίστηκαν 4 δικά μας παιδιά, οι Λεονάρντο Νίκολλι, Αλέξανδρος Βερνάδος, Παναγιώτης Θεοδωράκης και Νίκος Κολυβάκης, που συγκαταλέγονται στις επιλογές των Ενωσιακών τεχνικών.

Mikti_EPSR-OF_Armenon_Gasparakis_Thodoris Mikti_EPSR-OF_Armenon_6 Mikti_EPSR-OF_Armenon_Petrogiannakis_Giorgos_3 Mikti_EPSR-OF_Armenon_Gasparakis_Thodoris_2 Mikti_EPSR-OF_Armenon_3 Mikti_EPSR-OF_Armenon_2 Mikti_EPSR-OF_Armenon_Tsagkarakis_Manolis Mikti_EPSR-OF_Armenon_Petrogiannakis_Giorgos_2 Mikti_EPSR-OF_Armenon_Gasparakis_Thodoris_3 Mikti_EPSR-OF_Armenon_1 Mikti_EPSR-OF_Armenon_Tsagkarakis_Manolis_2 Mikti_EPSR-OF_Armenon_Theodorakis_Panagiotis

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Γασπαράκης άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας, για να ισοφαρίσει το 7’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Κριστιάν Τσακάλι. Στο 13’ ο Θοδωρής Γασπαράκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ πέτυχε το 1-2 για τον ΟΦΑ, ενώ στο 18’ ο Τσαγκαράκης «έγραψε» το 1-3 για την ομάδα μας. Στο 38’ ο Σωπασής μείωσε εκ νέου για τη Μικτή ΕΠΣΡ σε 2-3, αλλά ο Τσαγκαράκης και πάλι, πριν ολοκληρωθεί το α’ ημίχρονο πέτυχε το 2-4 για την ομάδα μας. Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Κουσμίνας πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, με ψηλοκρεμαστό πλασέ εκτός περιοχής και από πλάγια θέση, μειώνοντας σε 3-4 για την Μικτή. Στο  φινάλε του ματς, η ομάδα μας ανέβασε ρυθμούς και αφού είχε δοκάρι με τον Ντιμιτρόφ (78’), στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 3-5 και στο 84’ ο Τριχάκης διαμόρφωσε το τελικό 3-6.

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΡ (Γιώργος Λυρώνης-Γιάννης Μπακόπουλος): Μ. Παπιομύτογλου, Μανουσάκης, Σ. Γαϊτάνης, Ψυχωράκης, Μυλωνάκης, Κρ. Τσακάλι, Πρινιανάκης, Γ. Σωπασής, Λεονάρντο, Π. Παπιομύτογλου, Σφακιανάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Θεοδωράκης, Κολυβάκης, Κουσμίνας, Κώτσιος, Λέσι, Τζιφάκης, Διαμαντάκης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Πετρογιαννάκης, Τριχάκης, Γ. Βογιατζάκης, Μάνσε, Π. Κλειδής, Χνάρης, Καραγιώργης, Γασπαράκης, Κλ. Τσακάλι, Τσαγκαράκης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Κοκολάκης, Παπαδογιάννης, Ντιμιτρόφ, Σταρράς.

Προηγούμενο άρθροΧρόνια πολλά πρόεδρε, να τα εκατοστήσεις!!!
Επόμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδας μας για το Σαββατιάτικο ματς με Άρη