Φιλική νίκη της ομάδας μας (6-2) τη ΝΕΑΡ

Με πολλούς νεαρούς στη σύνθεση της, η ομάδα μας επικράτησε φιλικά με 6-2 της ΝΕΑΡ σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αρμένων την Τετάρτη το απόγευμα.

Ο προπονητής μας Φίλιππος Μουρτζανός είχε την ευκαιρία να δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, ακόμη και προερχόμενους από την ομάδα Νέων της Ακαδημίας μας, βλέποντας την αγωνιστική τους κατάσταση. Μεγάλο κέρδος ο 16χρόνος Παναγιώτης Θεοδωράκης, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, το ένα με όμορφη εκτέλεση φάουλ, αλλά και τα άλλα παιδιά που αγωνίστηκαν. Σήμερα, Πέμπτη είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση πριν από την διακοπή για το Πάσχα και ακολουθεί 4ήμερη άδεια στους ποδοσφαιριστές μας για να περάσουν με οικεία τους πρόσωπα αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στις προπονήσεις επιστρέφουν την Τρίτη του Πάσχα, όπου ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι της Παρασκευής 21 Απριλίου στο Μελιδόνι με την Κάλυβο.

OF_Armenon-EAP_pagkos_OFAOF_Armenon-EAP_OFA_endekada

Το σκορ για την ομάδα μας, άνοιξε στο 12’ ο Χνάρης, ενώ στο 16’ ο Δραμιτινός πέτυχε το 2-0. Στο 37’ ο Καραγιώργης έδωσε την ασίστ και ο Γασπαράκης με σουτ έγραψε το 3-0, για να μειώσει σε 3-1 η ΝΕΑΡ στο 45’. Το 4-1 έγινε στο 64’ μετά από ατομική ενέργεια και σουτ του Γασπαράκη, για να ακολουθήσουν δύο όμορφα γκολ του Θεοδωράκη, για να διαμορφωθεί το τελικό 6-2. Στο 79’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 88’ με πλασέ, μετά από πάσα του Πετρογιαννάκη. Ενιάμεσα, στο 85’, η ΝΕΑΡ είχε μείωσει προσωρινά σε 5-2.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης (55’ Σταρράς), Πετρογιαννάκης, Πολιτάκης, Μάντσε, Παπαδογιάννης, Θεοδωράκης, Χνάρης (46’ Θ. Γασπαράκης), Γ. Βογιατζάκης (61’ Χατζησπύρος), Καραγιώργης, Τσαγκαράκης, Δραμιτινός (66’ Δ. Κλειδής).

Προηγούμενο άρθροΙσοπαλία οι Προπαίδες, ήττα οι Νέοι της Ακαδημίας μας
Επόμενο άρθροΚαλές εντυπώσεις άφησαν τα 3 παιδιά μας στα δοκιμαστικά του Πανιωνίου