Φιλικές αναμετρήσεις της Ακαδημίας μας με τον Μινώταυρο Χανίων

Πανδαισία ποδοσφαίρου είχαμε την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο των Αρμένων, σε φιλικά παιχνίδια που έδωσαν τμήματα της Ακαδημίας μας, φιλοξενώντας αντίστοιχα τμήματα του Μινώταυρου Χανίων.

Το γήπεδο των Αρμένων έσφυζε από ζωή όλο το πρωινό της Κυριακής, με τα παιδιά της Ακαδημίας μας να έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν σε φιλικά παιχνίδια υψηλού επιπέδου με αντίπαλους, παιδιά της ηλικίας τους από τα γειτονικά Χανιά, που είχαν διάρκεια 70’ λεπτά (2 ημίχρονα των 35’ λεπτών). Τα φιλικά παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων αναδεικνύουν τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους, με την ομάδα μας να φιλοξενεί την Ακαδημία του Μινώταυρου. Οι προπονητές της Ακαδημίας μας, Παντελής Κατικάς και Γιάννης Καραβιώτης είχαν την ευκαιρία να δουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών μας στο φινάλε της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε ένα ανταγωνιστικό αντίπαλο.

Η αρχή έγινε το πρωί της Κυριακής με φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για  παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2000-2001. Η ομάδα μας ήταν καταιγιστική, αν και ο Μινώταυρος άνοιξε το σκορ και επιβλήθηκε με 7-2, έχοντας για πρωταγωνιστές τους Αλέξανδρο Βερνάδο και Λεονάρντο Νίκολι που πέτυχαν από 3 και 2 γκολ αντίστοιχα. Η ομάδα μας είχε ακόμη ένα δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτη Θεοδωράκη στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης.

Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Neoi_omadiki Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Neoi_Varnados_Aleksandros Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Neoi_Tsolas_Vasilis_3 Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Neoi_Theodorakis_Panagiotis_3 Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Neoi_Manse_Erlit Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Neoi_Leonarnto_2 Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Neoi_Kolyvakis_Nikos_5 Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Neoi_Fragkakis_Dimitris Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Neoi_2 Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Neoi_1 Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Mourtzanos_Leonarnto Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Neoi_Kolyvakis_Nikos_4 Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Neoi_Leonarnto Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Neoi_Tsolas_Vasilis Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Neoi_Theodorakis_Panagiotis_2 Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Neoi_Kolyvakis_Nikos_2 Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Neoi_Tsolas_Vasilis_2 Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Neoi_Kolyvakis_Nikos_3 Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Neoi_Theodorakis_Panagiotis Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Neoi_Kolyvakis_Nikos_1

Ο Μινώταυρος ισοφάρισε τις νίκες στο παιχνίδι που ακολούθησε για παιδιά γεννηθέντα τα έτη 2003-04, επικρατώντας με 6-2. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του, αφού μόλις 5 λεπτά πριν από την λήξη οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 2-2. Η χρησιμοποίηση όλων των παιδιών που είχε στην διάθεση του, ο προπονητής μας Παντελής Κατικάς με πολλά μικρότερα παιδιά στο φινάλε του ματς, χάλασε την χημεία της ομάδας, κάτι που εκμεταλλεύθηκαν οι φιλοξενούμενοι και από το 65’ και έπειτα πέτυχαν 4 γκολ, για να φτάσουν στο τελικό 2-6. Σε αυτό το παιχνίδι οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, η ομάδα μας με τον Γιώργο Γεωργαλή στο 10’ και ο Μινώταυρος με τον Νίκο Αναστασόπουλο στο 65’.

Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Paides_omadiki Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Paides_9 Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Paides_8 Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Paides_7 Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Paides_6 Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Paides_5 Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Paides_4 Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Paides_3 Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Paides_2 Akadimia_OF_Armenon_filiko_me_Minotavros_Paides_1

ΤΑ Φ.Α. ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ ΧΑΝΙΩΝ

Κατηγορία 2000-2001: ΟΦ Αρμένων – Μινώταυρος 7 – 2

ΤΑ ΓΚΟΛ: 15’, 32’, 38’ Βερνάδος, 23’, 39’ Λεονάρντο, 27’ Μάνσε, 48’ Καραγιώργης – 4’, 55’ Τσέλεβιτς.

ΔΟΚΑΡΙ: 6’ Θεοδωράκης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Γιάννης Καραβιώτης): Σταρράς, Δ. Φραγκάκης, Παπαδογιάννης, Κώτσιος, Κολυβάκης, Θεοδωράκης, Μάνσε, Τσόλας, Βερνάδος, Λεονάρντο, Καραγιώργης, ενώ έπαιξαν ακόμη οι Αλεξανδράκης, Πολιτάκης.

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ (Γιώργος Αγγελάκης): Κουντουρογιάννης, Φλόρι, Σένια, Τσάλα, Βόρφι, Μαντσέλης, Αμπράσι, Πρίφτι, Κακαβελάκης, Ν. Αναστασόπουλος, Τσέλεβιτς, ενώ έπαιξαν ακόμη οι Χρ. Αναστασόπουλος, Μαυρογέννης.

 

Κατηγορία 2003-2004: ΟΦ Αρμένων – Μινώταυρος 2 – 6

ΤΑ ΓΚΟΛ: 22’ Ι.Π. Γαλερός, 27’ Σπ. Παυλάκης – 12’, 70’ Στόιτσος, 29’, 65’ Κογιαννάκης, 68’, 72’ Βόρφι.

ΔΟΚΑΡΙ: 10’ Γ. Γεωργαλής – 65’ Ν. Αναστασόπουλος.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Παντελής Κατικάς): Μαραγκουδάκης, Φασουλάς, Μ. Παυλάκης, Νιολάκης, Ι. Γεωργαλής, Χριστοδούλου, Ι.Π. Γαλερός, Γ. Γεωργαλής, Μ. Τάρε, Ι. Μουρτζανός, Σπ. Παυλάκης, ενώ έπαιξαν ακόμη οι Σταματίου, Σηφάκης, Ράνσοου, Λ. Τάρε, Καλησπεράκης, Αναγνωστάκης.

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ (Γιώργος Αγγελάκης): Κακαβελάκης, Αποστολάκης, Κυμινουλάκης, Αγγελάκης, Τσάλα, Μαυρογέννης, Νζούγκα, Μωραϊτάκης, Στόιτσος, Κογιαννάκης, Βόρφι, ενώ έπαιξαν ακόμη οι Ν. Αναστασόπουλος, Χρ. Αναστασόπουλος, Πρίφτι, Σέντα.

Προηγούμενο άρθροΉττα για τα Τζούνιορ μας στους Αρμένους
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο τα Τζούνιορ μας με ΑΕΜ2 στο Ατσιπόπουλο