Υποσχόμενη εμφάνιση, δύο λάθη έφεραν την ήττα(0-2 από Άρη Ρεθύμνου)

Ποδαρικό με το αριστερό για την ομάδα μας που αν και στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο δύο άτυχες στιγμές κόστισαν την ήττα από τον σαφώς πιο έμπειρο και δυνατό  Άρη Ρεθύμνου στο γήπεδο των Αρμένων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν γενικότερα πιο απειλητικοί καθώς δημιούργησαν αρκετές τελικές προσπάθειες αλλά εξίσου επικίνδυνοι ήταν και οι παίκτες του Γιώργου Κτιστάκη στην αντεπίθεση σε ένα κλειστό πάντως αγώνα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους κιτρινόμαυρους καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4’ όταν μετά από λάθος υπολογισμό στην έξοδο που έκανε ο Κολυβάκης ο Κραβαρίτης που καραδοκούσε με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα μας προσπάθησε να απαντήσει σχετικά άμεσα αλλά στο 10’ μετά από την σέντρα του Κονδύλη και το πλασέ του Τσόλα ο Παλιεράκης μπλόκαρε. Στο 22’ ο γκολκίπερ του Άρη μπλόκαρε επίσης το πλασέ του Γ. Βογιατζάκη ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ΟΦΑ είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Τσόλας με όμορφη εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Παλιεράκη να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.

Στην επανάληψη στο 48’ ο Καράλης με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ για να φτάσουμε στο 60’ όταν από σέντρα μέσα στην περιοχή των Αρμένων ο Κολυβάκης δεν έδιωξε σωστά με την μπάλα να παίρνει ύψος και τον Σκουλούδη με κεφαλιά να σημειώνει το 2-0 για την ομάδα των Περιβολίων σφραγίζοντας ουσιαστικά την νίκη καθώς στο υπόλοιπο της αναμέτρησης δεν σημειώθηκαν αξιόλογες φάσεις με τον ρυθμό και από τις δύο ομάδες να πέφτει. Στο 88’ ο Άρης τέλειωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες με τον νεαρό Πελαντάκη να τραυματίζεται και ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης η Διοίκηση της ομάδας μας μέσω του Γενικού Αρχηγού Νεκτάριου Γερωνυμάκη καλωσόρισε προσφέροντας και από μια ανθοδέσμη τόσο την αντίπαλη ομάδα όσο και τους διαιτητές. Μάλιστα αυτό έχει σκοπό να το κάνει σε όλους του φετινούς εντός έδρας αγώνες. Τις ανθοδέσμες παρέλαβαν ο αρχηγός του Άρη Μίλτος Παπάζογλου και ο «άρχων» του αγώνα κ. Καλυβιαννάκης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Λ. Κολυβάκης, Κονδύλης, Ν. Κολυβάκης, Καράλης, Τσόλας (91’ Επ. Κολυβάκης), Λεκάκης, Γ. Βογιατζάκης, Μάνσε, Πολιτάκης (57’ Αβντίαν), Τσακάλι (70’ Γαλερός), Α. Βογιατζάκης.

Άρης Ρεθύμνου (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Παλιεράκης, Παπαδάκης, Μαγιάφας, Πίργια, Γκεοργκιέβσκι (46’ Ανδρουλάκης), Παπάζογλου (46’ Μιχελιδάκης), Σεφουλάϊ (83’ Πελαντάκης), Θεοδωρομανωλάκης (72’ Μέλι), Σκουλούδης, Κραβαρίτης, Μπερνιδάκης.

Προηγούμενο άρθροΜε χαμόγελα η τελετή λήξης για φέτος της Ακαδημίας μας
Επόμενο άρθροΜέτρια εμφάνιση και δεύτερη ήττα από Σπήλι (0-2)