Το πάλεψε αλλά ηττήθηκε η Κ16 από Κεραυνό (0-2)

Σε ένα κλειστό ματς στο γήπεδο Αρμένων σε βροχερό τερέν η Κ16 του ΟΦΑ δεν κατάφερε παρά την προσπάθεια που κατέβαλε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα από τον πιο έμπειρο Κεραυνό με 2-0-οι περισσότεροι παίκτες αγωνίζονται την πρώτη ομάδα που αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣΡ-.

Οι παίκτες του Γιάννη Καραβιώτη πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση και δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες-παρά μόνο 2-3 τελικές προσπάθειες-ώστε να φτάσουν σε κάποιο τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι με δύο τέρματα που πέτυχαν στα μέσα κάθε ημιχρόνου πήραν το διπλό απέναντι στην ομάδα μας.

Το σκορ άνοιξε στο 25′ ο Δρανδάκης σε μια από τις λιγοστές φάσεις στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη οι “κόκκινοι” προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά ο Σκουλούδης στο 42′ ήταν άστοχος με τον Παπαδομιχελάκη να μπλοκάρει ενώ στην επόμενη φάση και πάλι ο Σκουλούδης σούταρε λίγο άουτ. Στο 65′ ο Δρανδάκης και πάλι με διαγώνιο σουτ σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το τελικό 2-0 με τον Φραγκάκη να πραγματοποιεί εντυπωσιακές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε.

 

ΟΦ Αρμένων (Γιάννης Καραβιώτης): Φραγκάκης, Λ. Τάρε, Κατάκης, Αναγνωστάκης, Μ. Τάρε, Καλησπεράκης, Παυλάκης, Γεωργαλής, Σταματίου, Σηφάκης, Σκουλούδης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Μαλετσάς, Τσαχόκου, Χριστοδούλου, Ράνσοου

Κεραυνός (Παναγιώτης Καραντάθας): Παπαδομιχελάκης, Χριστοδουλάκης, Κούρο, Καπετανάκης, Μικελάτος, Ντεμάϊ, Δρανδάκης, Σπαντιδάκης, Θεοδοσουλάκης, Χατζηπαράσχος, Γιούσι.

Έπαιξαν ακόμη οι: Ταχτατζής, Παλάσσης, Μπίτσι, Μελαδάκης

Αποκόμιση εμπειριών για την Κ12 στην Αλφά

Άλλη μια αναμέτρηση για την Κ12 στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής στην Αλφά με την ομάδα μας να αποκομίζει εμπειρίες σε ένα βροχερό τερέν στο φιλόξενο γήπεδο του τοπικού ΠΑΟ Αλφάς. Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στην Επισκοπή 2010.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Ξηράς, Καλησπεράκης Αλ., Παπαδονικολάκης, Ζαννής, Βαγιονάκης , Γασπαράκης, Κιόσια Μπεν, Κιόσια Έρικ, Γιαννακάκης, Κολυβάκης Στ., Σηφάκης Μάριος, Σηφάκης Μανώλης, Αλεξάκης, Χατζησπύρος.

Προηγούμενο άρθροΠαρών τρεις εκτός έξι κόντρα σε ΑΕΜ ο ΟΦΑ-με Κεραυνό εντός η Κ16, στην Αλφά η Κ12
Επόμενο άρθροΑνταγωνιστικοί στο α’, μίλησε η εμπειρία της ΑΕΜ στο β’ (ήττα 8-0)