Τον κοίταξε στα μάτια για 80′ ο ΟΦΑ αλλά γνώρισε την ήττα από Αστέρα Ρεθ. (0-4)

Για περίπου 80′ ο ΟΦΑ ήταν ανταγωνιστικός και είχε πιθανότητες ακόμη και για θετικό αποτέλεσμα αλλά στο τέλος μίλησε η εμπειρία των αντιπάλων που με δύο τέρματα μέσα σε 5 λεπτά σφράγισαν την νίκη στο γήπεδο Αρμένων με 4-0 επί της ομάδας μας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους κόκκινους να βρίσκονται νωρίς πίσω στο σκορ με ένα εύστοχο πέναλτι του Ρότζεμ στο 9′ σε μια αρκετά δύσκολη φάση με τον Ρηγάκη να πέφτει στη μικρή περιοχή από το πιεστικό μαρκάρισμα του Βογιατζάκη με τον διαιτητή της αναμέτρησης Ρ. Σταυρουλάκη να δείχνει την άσπρη βούλα.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που είχε ελάχιστες σπουδαίες φάσεις και για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 26′ από το φάουλ του Μάνσε με τον Παπαδάκη να μπλοκάρει. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε με τον Βογιατζάκη στο 50′ να εκτελεί φάουλ και τον πορτιέρο των “κυανοκίτρινων” να μπλοκάρει.

Στο 56′ μετά από λάθος στη μεσαία γραμμή ο Μαραθιανός με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας βρήκε τον Ρηγάκη ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο πλασέ σημείωσε το 2-0. Έξι λεπτά αργότερα ο Μάνσε με φάουλ έστειλε την μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Στη συνέχεια η ομάδα του Γιώργου Κτιστάκη προσπάθησε να πιέσει και να δημιουργήσει ευκαιρίες χωρίς να τα καταφέρει και έτσι φτάσαμε στο 80′ όταν ο Ρότζεμ ανατράπηκε από τον Ε. Κολυβάκη στη μεγάλη περιοχή με τον παθών να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί για το 3-0 τελειώνοντας την υπόθεση νίκη για την ομάδα της Σοχώρας. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Δημήτρη με συρτή σέντρα μετά από γρήγορη αντεπίθεση βρήκε τον Ρότζεμ ο οποίος με κοντινό πλασέ έγραψε το τελικό σκορ (0-4).

Οι γηπεδούχοι δεν παράτησαν το ματς και έφτασαν πολύ κοντά στο να πετύχουν το γκολ ώστε να μειώσουν το σκορ έχοντας 3-4 πολύ σπουδαίες χαμένες ευκαιρίες. Αρχικά στο 87′ από πάσα του Γερωνυμάκη ο Ανυφαντάκης πλάσαρε με τον Παπαδάκη να διώχνει σε κόρνερ.

Από το κόρνερ του Ν. Κολυβάκη ο Γ. Βογιατζάκης έπιασε την πρώτη κεφαλιά με τον νεαρό Κωνσταντίνο Σκουλούδη στην πρώτη του εμφάνιση με την Ανδρική ομάδα-όπως και του Τσαχόκου που προέρχεται από την Κ16 της Ακαδημίας μας-να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στη συνέχεια. Στο 90′ από λάθος εκτίμηση του Παπαδάκη ο Γερωνυμάκης έκλεψε με τον επερχόμενο Ανυφαντάκη να πλασάρει άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Πολιτάκης πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να αποκρούει εκ νέου.

 

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Κολυβάκης, Φραγκάκης, Αβντίαν (63′ Ανυφαντάκης), Γαλερός, Ν. Κολυβάκης, Γερωνυμάκης, Τσόλας (84′ Τσαχόκου), Λεονάρντο (78′ Κ. Σκουλούδης), Βογιατζάκης, Κουρκουνάς, Μάνσε.

Αστέρας Ρεθύμνου (Ηλίας Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Κασσέλας, Μαραθιανός, Παναγιωτάκης (76′ Βουτσάς), Πετρίδης, Ψυχουντάκης, Κλειδής (63′ Σαρής), Μπουρνέλης (63′ Σπυριδάκης), Γιαννόπουλος (76′ Δημήτρη), Ρότζεμ. Ρηγάκης.

Προηγούμενο άρθροΜε πολλές απουσίες κόντρα στον Αστέρα-Αναβάλλονται τα ματς Υποδομών
Επόμενο άρθροΠαρών τρεις εκτός έξι κόντρα σε ΑΕΜ ο ΟΦΑ-με Κεραυνό εντός η Κ16, στην Αλφά η Κ12