Τον κοίταξε στα μάτια για 75’, τα λάθη έφεραν την ήττα (4-0 από Ρεθυμνιακό)

Αν και ξεκίνησε αισιόδοξα η χρονιά για την ομάδα μας αναφορικά με την εμφάνιση κόντρα στον έμπειρο Ρεθυμνιακό αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό καθώς γνώρισε την ήττα με 4-0 στο γήπεδο Σοχώρας για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο ματς και απείλησε μόλις στο 7’ αλλά το φάουλ του Μάνσε πέρασε άουτ. Στο 30’ από μπαλιά του Κονδύλη ο Αβντίαν δεν κατάφερε να πλασάρει προ του Πολιουδάκη με τον δεύτερο να μπλοκάρει. Φτάσαμε στο 41’ όταν από γύρισμα του Μαρουλάκη και αδράνεια της άμυνας ο Μερτίρι από κοντά άνοιξε το σκορ. Στο 52’ ο Γ. Βογιατζάκης εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα από λάθος της άμυνας και ατομική προσπάθεια ο Μερτίρι έκανε το 2-0. Στο 69’ ο Μάνσε απείλησε αλλά ο Πολιουδάκης μπλόκαρε το σουτ που επιχείρησε. Οκτώ λεπτά αργότερα από γύρισμα του Λεονάρντο ο Αβντία δεν μπόρεσε να προλάβει την έξοδο του Πολιουδάκη ο οποίος μπλόκαρε εγκαίρως. Στην συνέχεια της φάσης από έξυπνη πάσα του Πλεύρη ο Μερτίρι σημείωσε το 3-0 κλειδώνοντας την νίκη του Ρεθυμνιακού και στο 85’ ο ίδιος παίκτης έκανε το τελικό 4-0.

Ρεθυμνιακός (Νίκος Καραδάκης): Πολιουδάκης, Μαρουλάκης, Κουδουνάκης, Δασκαλάκης, Ταμάμης (73’ Γκούτζος), Άννι, Πλεύρης (80’ Γάσπαρης), Καψαλάκης, Μερτίρι, Παπαδάκης (68’ Χότζα), Σιόρε.

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Ε. Κολυβάκης, Κονδύλης, Αβντίαν, Κτιστάκης, Ν. Κολυβάκης, Καράλης (63’ Λεονάρντο), Τσόλας, Λεκάκης (72’ Γαλερός, 85’ λ.τ. Πολιτάκης), Γ. Βογιατζάκης, Τσακάλι, Μάνσε (80’ Γερωνυμάκης).

Προηγούμενο άρθροΈξαιρετική παρουσία της Κ12 στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της MACRON
Επόμενο άρθροΜε το …αριστερό μπήκε το 2019 για την Κ16