Στάθηκε καλά για 60′ αλλά ηττήθηκε από τον Άρη η Κ16

Σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο Μισσιρίων χθες το απόγευμα η ομάδα μας παρά την προσπάθεια που κατέβαλε γνώρισε την ήττα με 6-0 από την πολύ καλή ομάδα του Άρη Ρεθύμνου για εξ’ αναβολής αναμέτρηση του Πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣ Ρεθύμνου.
Ένα όμορφο παιχνίδι έγινε και από τις δύο ομάδες με τον Άρη να προηγείται πριν την συμπλήρωση 20′ με 2-0. Μόλις στο 6′ ο Μπαγκάκης με φάουλ άνοιξε το σκορ ενώ στο 17′ ο Νίκολα έκανε το 2-0. Οι παίκτες του Γιάννη Καραβιώτη έφτασαν κοντά στο γκολ στο 32′ με τον Σήφη Κολυβάκη μετά από σέντρα του Γαλερού να σουτάρει στο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μαριάνο είχε επίσης δοκάρι ενώ ο Γαλερός στο 42′ δεν κατάφερε να σκοράρει με τον τερματοφύλακα να διώχνει ενώ στο 43′ ο Εμιλιάνο είχε δοκάρι με το 2-0 να μένει μέχρι τέλος του ημιχρόνου.
Στο 57′ ο Γκεοργκιέφσκι με πέναλτι σημείωσε το 3-0 ενώ στο 60′ από εκτέλεση κόρνερ ο Κατάκης στην προσπάθεια του να διώξει μπροστά από τον τερματοφύλακα της ομάδας μας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0 των “κίτρινων”. Στο 76′ ο Χεμπάϊ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 ενώ δύο λεπτά αργότερα το πλασέ του Γαλερού κόντραρε με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε φάουλ στο 79′ με τον Α. Χεμπάϊ να διώχνει αρχικά και στη συνέχεια να μπλοκάρει μπροστά από τον Σταματίου πριν αυτός σκοράρει. Στο 88′ ο Βαρούχας σκόραρε το έκτο τέρμα της ομάδας του και διαμόρφωσε το τελικό 6-0.
Άρης Ρεθύμνου (Άρης Παπαδάκης): Α. Χεμπάϊ, Πιρέ, Μουτσάϊ, Γκεοργιέφσκι, Βεργιτσάκης, Μπαγκάκης, Κ. Χεμπάϊ, Βαρούχας, Μαραγκάκης, Νίκολα, Εμιλιάνο.
Έπαιξαν ακόμη οι: Κούτσι, Κλάδος, Μπουλιός, Τορομάνι, Γιανναδάκης, Αντουράκης.
ΟΦ Αρμένων (Γιάννης Καραβιώτης): Ι. Σκουλούδης, Κατάκης, Νιολάκης, Αναγνωστάκης, Μαλέτσας, Κ. Σκουλούδης, Καλησπεράκης, Γεωργαλής, Μ. Τάρε, Γαλερός, Ράνσοου.
Έπαιξαν ακόμη οι: Σταματίου, Ι.Κολυβάκης, Κ. Τάρε, Ε. Τάρε, Χριστοδούλου.
Προηγούμενο άρθροΕξαιρετική παρουσία στο εορταστικό τουρνουά του Άρη Ρεθ. για την Κ8 του ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΗ επιστροφή του πρώην και η…οικογενειακή “κόντρα” του νυν γεν. αρχηγού