Σε μισή ώρα κρίθηκε το ματς με Πέραμα για ΟΦΑ (ήττα 0-7)

Μετά τους νεαρούς παίκτες που ηττήθηκαν νωρίτερα από την ΕΑΠ ήρθε και η βαριά ήττα από τον Αστέρα Περάματος με 7-0 στο γήπεδο των Αρμένων για την 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Το σκορ αντικατοπτρίζει πλήρως και την εικόνα του ματς με την ομάδα μας να μην μπορεί να φανεί ανταγωνιστική και απειλητική κόντρα στην ομάδα του Τάκη Μαρή και το ματς να κρίνεται από πολύ νωρίς.

Το 0-1 έγινε μόλις στο 12’ με τον Χρήστο Πλαϊτη ο οποίος στο 14’ έκανε το 0-2. Ο Φραγκιαδάκης στη συνέχεια με τρία προσωπικά τέρματα μέσα σε 12 λεπτά (31’,37’,43’) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 για την ομάδα του Περάματος. Στην επανάληψη στο 53’ ο Μουσκάϊ σκόραρε για το 6-0 ενώ στο 72’ ο Πλαϊτης και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 7-0 για τους φιλοξενούμενους.

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Αποστολάκης, Κονδύλης, Γαλερός (52’ Λεονάρντο), Κτιστάκης, Ν. Κολυβάκης, Γερωνυμάκης (79’ Φραγκιαδάκης), Τσόλας, Λεκάκης, Γ. Βογιατζάκης, Μάνσε, Αβντία (71’ Πολιτάκης).

Αστέρας Περάματος (Τάκης Μαρής): Βογιατζιδάκης, Χ. Ψωμάς, Χ. Πλαϊτης, Μπαμπουλάκης, Β. Κατσαμάς, Βασσάλος (68’ Στεφανάκης), Μουσκάϊ, Χ. Μαρής (60’ Λειτουργάκης), Σπαχής (50’ Β. Μαρής), Φραγκιαδάκης, Ν. Ψωμάς (46’ Γ. Κοζωρώνης).

Προηγούμενο άρθροΜε το …αριστερό μπήκε το 2019 για την Κ16
Επόμενο άρθροΚόβει την πίτα του και βραβεύει ο ΟΦΑ