Πρεμιέρα με “επτάσφαιρο” για την Κ16 του ΟΦΑ

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η ομάδα Νέων του ΟΦ Αρμένων που επικράτησε 7-0 του Ψηλορείτη στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομής Κ16 ΕΠΣΡ.

Η ομάδα μας ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και προηγήθηκε στο 4′ με τον Γαλερό να αξιοποιεί την κάθετη του Κατάκη για να πλασάρει εύστοχα (1-0). Στο 21′ ο Μίκα Τάρε από λάθος κερδίσε την μπάλα και σκόραρε για το 2-0. Στο 29′ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν αλλά ο Φραγκάκης απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Μουρτζανού. Πέντε λεπτά αργότερα από σέντρα του Μίκα Τάρε ο Γαλερός με κεφαλιά σημείωσε το 3-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Όπως ξεκίνησε το πρώτο μέρος έτσι και στην επανάληψη πολύ νωρίς στο 47′ από κόψιμο του Γαλερού ο Μίκα Τάρε πλάσαρε για το 4-0 ενώ τρία λεπτά αργότερα από κάθετη του Γεωργαλή ο Γαλερός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Στη συνέχεια όπως ήταν αναμενόμενο ο ρυθμός έπεσε και στο 75′ από κόψιμο του Μίκα Τάρε ο Σταματίου έκανε τα τέρματα της ομάδας μας έξι (6-0) με τον Μίκα Τάρε στο 87′ να γράφει το τελικό 7-0 για τον ΟΦΑ.

ΟΦΑ(Κ16-Γιάννης Καραβιώτης): Φραγκάκης, Ράνσοοου, Καλησπεράκης, Κατάκης, Νιολάκης, Σκουλούδης, Χριστοδούλου, Μίκα Τάρε, Μαλετζάς, Γαλερός, Φασουλάς ενώ έπαιξαν ακόμη οι: Γεωργαλής, Αναγνωστάκης, Σταματίου, Ιασ. Σκουλούδης, Πατεράκης, Λευτέρης Τάρε.

 

Προηγούμενο άρθροΘετικά μηνύματα παρά την ήττα από Ερμή Ζ. (3-0)
Επόμενο άρθροΑνταγωνιστικοί αλλά νέα ήττα από ΕΑΠ για την ομάδα μας (1-2)