Ποδαρικό με το δεξί για Κ14, με ανατροπή και αγγλικό σκορ

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας στο παιχνίδι με την Κ14 του Παναρκαδικού με το «αγγλικό» σκορ 7-3 στο γήπεδο Μισιρίων για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Παίδων.

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες μόλις στο 7’ από πάσα του Φασουλάς ο Κλάϊντι Τάρε άνοιξε το σκορ. Στο 18’ το σουτ του Φασουλάς πέρασε μόλις άουτ ενώ στο 20’ ο Βαρδιάμπασης ισοφάρισε για τον Παναρκαδικό. Έξι λεπτά αργότερα ο Φραγκίδης σκόραρε για το 2-1 για τους γηπεδούχους. Στο 29’ ο Φασουλάς σούταρε όμως ο Τζαγκαράκης απέκρουσε σε κόρνερ ενώ στο 30’ ο Κ. Τάρε σούταρε αλλά ο γκολκίπερ του Παναρκαδικού μπλόκαρε. Δύο λεπτά αργότερα από ασίστ του Μίκα Τάρε ο Φασουλάς ισοφάρισε σε 2-2. Στο 35’ ο Μίκα Τάρε πλάσαρε με την μπάλα να κοντράρει σε κόρνερ ενώ στο 39’ ο Κλάϊντι Τάρε πλάσαρε με τον τερματοφύλακα να διώχνει.

Στο 42’ το σουτ του Κ. Τάρε μπλόκαρε ο Τζαγκαράκης ενώ στο 44’ ο Φασουλάς είχε δοκάρι. Δύο  λεπτά αργότερα ο Κολυβάκης σούταρε άουτ ενώ στο 50’ ο Κ. Τάρε πλάσαρε άουτ. Στο 57’ από σουτ του Μ. Τάρε ο Τζαγκαράκης έδιωξε αλλά ο Σταματίου στην επαναφορά σημείωσε το 3-2. Τρία λεπτά αργότερα από έξυπνο συνδυασμό του Κολυβάκη με τον Φασουλά ο Κ. Τάρε πλάσαρε από κοντά για το 4-2. Στο 62’ ο Μίκα με τον Κλάϊντι Τάρε έκαναν το 1-2 με τον πρώτο να πλασάρει για το 5-2. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια αλλά στο 72’ ο Ιωσήφ Κολυβάκης λίγο έλειψε να σκοράρει για να έρθει ο Ψαρουδάκης δύο λεπτά αργότερα να μειώσει σε 5-3. Η ομάδα μας σκόραρε άλλα δύο τέρματα προς το τέλος του παιχνιδιού με τους ίδιους πρωταγωνιστές αρχικά στο 76’ μετά από μπαλιά του Φασουλάς και πλασέ του Μίκα Τάρε για το 6-3 και στο 78’ με δυνατό σουτ του Μ. Τάρε μετά από πάσα του Φασουλάς για το τέλικο 7-3.

Παναρκαδικός Κ14 (Μάκης Μπανίλας): Τζαγκαράκης, Μεργέμογλου, Ραψομανίκης, Βαρδιάμπασης, Πολιτάκης, Φραγκίδης, Σταυρουλάκης, Νικηφόρος, Σ. Ψαρουδάκης, Ν. Ψαρουδάκης, Περρισάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Λαγουδάκης, Τρίτια, Λαστ, Βόϊκα.

ΟΦ Αρμένων Κ14 (Παντελής Κατικάς): Ι. Σκουλούδης, Κ. Τάρε, Α. Σκουλούδης, Ι. Κολυβάκης, Σταματίου, Μ. Τάρε, Καλησπεράκης, Φασουλάς, Λ. Τάρε, Ράνσοου, Ξένος.

Έπαιξαν ακόμη οι: Γεωργιουδάκης, Σ. Αλεξανδράκης, Ι. Αλεξανδράκης.

Προηγούμενο άρθροΚόβει την πίτα του και βραβεύει ο ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΚαλή εμφάνιση με Άρη, δεν απέφυγε την ήττα ο ΟΦΑ