Πειστική εμφάνιση και νίκη κόντρα σε ΠΑΟ Αλφάς, ελπίζει για παραμονή ο ΟΦΑ

Σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές φάσεις 4 αποβολές και αρκετή ένταση ο ΟΦ Αρμένων επικράτησε δίκαια με 2-0 του ΠΑΟ Αλφάς στο γήπεδο Αρμένων για την 24η αγωνιστική, μείωσε την διαφορά από τον αντίπαλό του στους δύο βαθμούς και αναπτερώθηκαν οι πιθανότητες για παραμονή στην Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη και είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και παρά το γεγονός ότι στο δεύτερο μέρος έδωσε χώρο στον αντίπαλό της μένοντας πιο πίσω κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο ενώ είχε και ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με εννέα παίκτες καθώς είχαν από δύο αποβολές έκαστη.

Κορυφαίοι για τους “κόκκινους” του Γιώργου Κτιστάκη ήταν οι Τσακάλι, Τσόλας και Μάνσε ενώ ουσιαστική εμφάνιση έκαναν και οι Νίκος Κολυβάκης, Γερωνυμάκης, Βρόσγος. Σταθεροί στα αμυντικά καθήκοντα ήταν και οι Καράλης, Κοσμίδης και Λεκάκης και Κονδύλης ενώ και ο Μενιουδάκης όπου χρειάστηκε έκανε καίριες επεμβάσεις. Σημαντική βοήθεια προσέφεραν και οι παίκτες που πέρασαν σαν αλλαγή.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγιναν πολλές φάσεις με την ομάδα μας να έχει τον έλεγχο και να προσπαθεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις αλλά να μην καταφέρνει να γίνεται απειλητική. Στο 30′ ουσιαστικά στην πρώτη καλή στιγμή στο ματς από βαθιά μπαλιά του Βρόσγου στην αντεπίθεση και λάθος υπολογισμό του τερματοφύλακα στην έξοδο που έκανε ο Μάνσε διεκδίκησε και κέρδισε την κεφαλιά βγάζοντας πάσα στον αμαρκάριστο Τσακάλι που σε κενή εστία πλάσαρε όμορφα για το 1-0.

Στην αμέσως επόμενη φάση στο 32′ από κάθετη του Μάνσε και γύρισμα του Τσακάλι ο Τσόλας τελευταία στιγμή δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή σε κενή εστία για ένα δεύτερο γκολ. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Τσόλας με ατομική προσπάθεια και αφού ευνοήθηκε από τις κόντρες με τρεις αντιπάλους πλάσαρε ψύχραιμα για το 2-0. Προς το τέλος υπήρχε ένταση ανάμεσα σε παίκτες των δύο ομάδων με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν και να συνεχίζεται το ματς.

Στην επανάληψη στο 54′ ο Βρόσγος αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία και εξύβριση ενώ στη συνέχεια δέχτηκε χτύπημα εκτός φάσης από τον Κουγκουλό με τον διαιτητή κ. Καλυβιανάκη να τον αποβάλλει σωστά με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα στο 59′ και αφού είχε προηγηθεί μικρή διακοπή στο 53′ για περίπου 7 λεπτά καθώς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο παράγοντες και παίκτες και των δύο ομάδων και ήρθαν σε αντιπαράθεση με το παιχνίδι πάντως να συνεχίζεται κανονικά όταν ηρέμησαν τα πνεύματα.

Στη συνέχεια στο 62′ ο Γερωνυμάκης με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Νίκος Κολυβάκης στο 75′ σούταρε λίγο άουτ με τον Μάνσε στο 81′ να πλασάρει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Φτάσαμε στο 89′ όταν ο Κοσμίδης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια αφήνοντας την ομάδα του με εννέα παίκτες με τον Γερωνυμάκη στο 92′ από πλεονεκτική θέση να μην μπορεί να σκοράρει. Στο 98′ ο Σταθάκης των φιλοξενούμενων δέχτηκε επίσης την δεύτερη κίτρινη κάρτα τελειώνοντας και η ομάδα του με εννέα παίκτες με τον Αβντία στο 99′ με εκτέλεση φάουλ να στέλνει την μπάλα εκτός εστίας στην τελευταία φάση του αγώνα.

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Μενιουδάκης, Κονδύλης (94′ Γαλερός), Γερωνυμάκης, Κοσμίδης, Ν. Κολυβάκης, Βρόσγος, Τσόλας (63′ Αβντία), Λεκάκης, Καράλης, Τσακάλι (79′ Κουρκουνάς), Μάνσε (88′ Λεονάρντο).

ΠΑΟ Αλφάς (Σταύρος Καλαϊτζιδάκης): Αναγνωστάκης, Κουγκουλός, Χαλεπλής (69′ Σταυρακάκης), Μαρκούτσος, Αλεξόπουλος, Αργυρίου (46′ Τζαγκαράκης), Παπαδάκης (65′ Γιάννης), Κλάδος, Τσαλόλης, Κατσάρας, Σταθάκης.

Προηγούμενο άρθροΑνατροπή με αγγλικό σκορ για την Κ14 στην εκπνοή του ματς (4-4)
Επόμενο άρθροΜε πολλές απουσίες κόντρα στον Αστέρα-Αναβάλλονται τα ματς Υποδομών