Να επιστρέψει στις νίκες θέλει σήμερα (17.00) η ομάδα μας με Ε.Α.Π.

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες η ομάδα μας σήμερα (17.00) φιλοξενεί στο γήπεδο των Αρμένων την Ε.Α.Π., στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί, μιας και προέρχεται από 3 σερί ήττες, κυνηγώντας τη νίκη, κερδίζοντας κάποιες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας την καλύτερη δυνατή κατάταξη στο φετινό πρωτάθλημα. Για ένα ακόμη παιχνίδι ο προπονητής μας, Φίλιππος Μουρτζανός έχει να επιλύσει αγωνιστικά προβλήματα, μιας και δεν θα έχει στην διάθεση του 5 ποδοσφαιριστές. Για διάφορους λόγους για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Τσούνι, Κουνδουράκης, Α. Βογιατζάκης, Καργάκης και ο Γ. Βογιατζάκης. Αντιθέτως επιστρέφει από τιμωρία ο Δημήτρης Κλειδής, ο οποίος θα είναι και πάλι στην διάθεση του προπονητή του, ενώ νέο πρόσωπο στην αποστολή της ομάδας μας είναι ο 15χρόνος Παναγιώτης Θεοδωράκης.

Η αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι (17.00) με την Ε.Α.Π. στους Αρμένους, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Κοκολάκης, Πετρογιαννάκης, Δ. Κλειδής, Π. Κλειδής, Τριχάκης, Ντιμιτρόφ, Μάνσε, Παπαδογιάννης, Χνάρης, Βερνάδος, Λεονάρντο, Θ. Γασπαράκης, Τσαγκαράκης, Τσοτσόρια, Καραγιώργης, Δραμιτινός, Θεοδωράκης.

Προηγούμενο άρθροΤο Σάββατο (13.30) οι Προπαίδες μας, την Κυριακή (11.00) οι Νέοι μας
Επόμενο άρθροΣτο τουρνουά του Μινωταύρου στα Χανιά η Ακαδημία μας