Να διευρύνει το νικηφόρο σερί στην Αλφά…

Προτελευταίο παιχνίδι για την ομάδα μας φέτος και τελευταίο εκτός έδρας, στο τρέχων πρωτάθλημα, σήμερα (17.00), όπου αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ Αλφάς στο ομώνυμο γήπεδο.

Η ομάδα μας διανύει πολύ καλή περίοδο μετρώντας 4 σερί νίκες που την έχουν φέρει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στην οποία θα ήθελε και να τερματίσει ή ακόμη και ψηλότερα, με την ολοκλήρωση του. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας είναι πολύ καλό και όλοι θέλουν να συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, απέναντι σε μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή της.

Εκτός πλάνων από το σημερινό παιχνίδι, έχουν τεθεί οι Μαραγκουδάκης, Χατζησπύρος, Π. Αποστολάκης, Παπαδάκης. Έτσι, ο τεχνικός της ομάδας μας Φίλιππος Μουρτζανός στο σημερινό παιχνίδι στην Αλφά, θα έχει στην διάθεση του, τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αβντία, Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Γασπαράκης, Γιαπεντζάκης, Δανδάλης, Δραμιτινός. Θεοδωράκης, Κλειδής, Κολυβάκης, Μάνσε, Παπαδάκης, Πετρογιαννάκης, Σηφακάκης, Τσόλας, Φραγκάκης.

Προηγούμενο άρθροΔράση σήμερα για τις 2 ομάδες Προπαίδων μας
Επόμενο άρθροΕπιτυχημένο το σεμινάριο Α’ Βοηθειών – Το γήπεδο Αρμένων διαθέτει εξωτερικό Απινιδωτή!