Μόνο υπερηφάνεια για τις Μικτές ομάδες ΕΠΣΡ – Μπράβο Βασίλη και Γιάννη!!!

Ο ΟΦ Αρμένων συγχαίρει την Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣΡ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης στην Α’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Εξίσου συγχαρητήρια αξίζουν και στην Μικτή Παίδων που παρουσίασε επίσης εξαιρετικό πρόσωπο, χάνοντας τον τίτλο και την πρόκριση στην ισοβαθμία από την περυσινή δευτεραθλήτρια Ελλάδας, Μικτή του Ηρακλείου.

Η επιτυχία των νεαρών Ρεθυμνιωτών ποδοσφαιριστών αντανακλά σε όλο το φάσμα του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου, κάτι που αν μη τι άλλο μας κάνει υπερήφανους. Συνάμα θα πρέπει να μας κάνει ακόμη πιο υπεύθυνους για να δώσουμε τα εχέγγυα στα παιδιά μας, να πραγματώσουν τα όνειρα τους, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο που περίτρανα έδειξαν πως διαθέτουν. Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν σε όλα τα παιδιά της Μικτής Νέων, τον προπονητή τους Γιώργο Λυρώνη και σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας.

Εμείς στην οικογένεια του ΟΦ Αρμένων, αισθανόμαστε ακόμη πιο υπερήφανοι για δύο δικά μας παιδιά που αποτελούν μέλη της Μικτής ομάδας Νέων, τον Βασίλη Τσόλα και τον Γιάννη Γαλερό.

Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή και κατάκτηση Κυπέλλου Ήθους της Ακαδημίας μας στο τουρνουά του Αστέρα
Επόμενο άρθροΟ Γ. Δασκαλομαρκάκης «σφυρίζει» την Κυριακή στην Επισκοπή