Με 5 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας η Μικτή ΕΠΣΡ στο «Μάχης της Κρήτης»

Πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή της Μικτής Ρεθύμνου, που θα συμμετάσχει το Σαββατοκύριακο στο 33ο Παγκρήτιο Κύπελλο «Μάχη της Κρήτης», το Τυμπάκι Ηρακλείου.

Η εν λόγω εκδήλωση, λαμβάνει χώρα στο νησί από το 1985 και διοργανώνεται από τις 4 ΕΠΣ της Κρήτης, θέλοντας να αποτίσουν τον ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη των πεσόντων στην Μάχη της Κρήτης. Φέτος την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η ΕΠΣ Ηρακλείου και οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Τυμπάκι Ηρακλείου. Στην 21μελή αποστολή που επέλεξαν οι Ενωσιακοί τεχνικοί Γιώργος Λυρώνης και Γιάννης Μπακόπουλος, περιλαμβάνονται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Αλέξης Βερνάδος, Παναγιώτης Θεοδωράκης, Νίκος Κολυβάκης, Λεονάρντο Νίκολλι και Βασίλης Τσόλας.

Οι ποδοσφαιριστές μας, όπως και όλα τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν στις 09.30 το πρωί με πούλμαν, από το ΔΑΚ Γάλλου. Το Σάββατο στις 17.30 η Μικτή ΕΠΣΡ αναμετράται στον Β’ προκριματικό με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Λασιθίου. Την Κυριακή είναι προγραμματισμένος ο Μεγάλος Τελικός στις 12.00 στο γήπεδο Τυμπακίου, ενώ νωρίτερα (στις 10.00) θα διεξαχθεί ο Μικρός Τελικός.

Η αποστολή της Μικτής ΕΠΣΡ, αποτελείται από τους εξής 21 ποδοσφαιριστές:

Βερνάδος, Θεοδωράκης, Κολυβάκης, Λεονάρντο, Τσόλας, Μ. Παπιομύτολογλου, Διαμαντάκης, Γαϊτάνης, Κούσμινας, Κώτσιος, Μυλωνάκης, Π. Παπιομυτόγλου, Ποθουλάκης, Πρινιανάκης, Στεφανάκης, Σφακιανάκης, Σωπασής, Τζιφάκης, Τσακάλι, Ψυχαράκης, Κωστάκης

Παράλληλα, η αποστολή της Μικτής Ρεθύμνου, θα είναι πολυπληθής συνοδευόμενη και από τον πρόεδρο της ΕΠΣΡ Γιώργο Δασκαλομαρκάκη. Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣ Ρεθύμνου είναι η ακόλουθη, «Η αποστολή της Μικτής Ομάδας της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου που θα ταξιδέψει στο Τυμπάκι 13 και 14 Μαΐου 2017 για το τουρνουά «Μάχη της Κρήτης» είναι ευγενική χορηγία του «Παραπολιτικά Ρεθύμνου 102,4 fm».

Η αποστολή θα αναχωρήσει με πούλμαν το Σάββατο 13-5-2017 και ώρα 09.30 από το ΔΑΚ Γάλλου.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν οι προπονητές Γιώργος Λυρώνης και Ιωάννης Μπακόπουλος καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Δασκαλομαρκάκης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Τίτος Χνάρης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών ομάδων κ. Νικόλαος Μαρκουλιδάκης, το μέλος της Επιτροπής Μικτών ομάδων κ. Δημήτριος Παπαδάκης, η Υπεύθυνη Μικτών Ομάδων κ. Στέλλα Ανδρουλάκη και ο γιατρός της αποστολής κ. Ιωάννης Γαϊτάνης».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 33ου ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ «Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ»

Σάββατο 13 Μαΐου

Προκριματικοί

15.30 ΕΠΣ Ηρακλείου – ΕΠΣ Χανίων

17.30 ΕΠΣ Λασιθίου – ΕΠΣ Ρεθύμνου

Κυριακή 14 Μαΐου

10.00 Μικρός Τελικός (Ηττημένοι Προκριματικών)

12.00 Μεγάλος Τελικός (Νικητές Προκριματικών)

Προηγούμενο άρθροΧορταστικό παιχνίδι και 4-4 για τα Τζούνιορ μας
Επόμενο άρθροΣτο Πέραμα σήμερα τα τζούνιορ μας, στα Λιβάδια οι Προπαίδες μας