Με το …αριστερό μπήκε το 2019 για την Κ16

Παρά το γεγονός ότι κατάφερε να είναι ανταγωνιστική κατά διαστήματα απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της ΕΑΠ ο ΟΦ Αρμένων γνώρισε την ήττα με 5-0 από την Κ16 στο γήπεδο Αρμένων σε ένα όμορφο ματς για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Σε μια αναμέτρηση με λίγες φάσεις πέρα από τα γκολ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν αρκετά νωρίς μόλις στο 7’ με τον Ρ. Αποστολάκη όμως η ομάδα μας αντέδρασε και έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 13’ με τον Σταματίου να πλασάρει και τον Προβιά να προλαβαίνει και να διώχνει.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Ρ. Αποστολάκης επιχείρησε το ψηλοκρεμαστό με τον Σκουλούδη να αιφνιδιάζεται και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-2. Στο 27’ ο Χαροκόπος πλάσαρε από κοντά για το 0-3 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 50’ οι γηπεδούχοι φτάσανε κοντά στο γκολ αλλά το πλασέ του Μίκα Τάρε μπλόκαρε ο Προβιάς. Οι παίκτες του Φώτη Ξενικάκη πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τους Ρ. Αποστολάκη στο 69’ και Χαραλαμπάκη στο 73’ να διαμορφώνουν το τελικό 5-0 για τους «κιτρινόμαυρους».

ΟΦ Αρμένων (Γιάννης Καραβιώτης): Ι. Σκουλούδης, Ράνσοου, Κ. Σκουλούδης, Μαλετσάς, Φασουλάς, Λ. Τάρε, Γεωργαλής, Παυλάκης, Καλησπεράκης, Μ. Τάρε, Σταματίου.

Έπαιξαν ακόμη οι: Ι. Κολυβάκης, Κ. Τάρε, Κατάκης.

ΕΑΠ (Φώτης Ξενικάκης): Γ. Προβιάς, Βερτούδος, Χαροκόπος, Καρδαμίτσης, Τσαπόκου, Αλεξανδράκης, Περακάκης, Αποστολάκης, Χαραλαμπάκης, Σταυριδάκης, Φραντζεσκάκης

Έπαιξε ακόμη: Α. Προβιάς

ΧΟΡΗΓΙΑ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΛΑΚΙΑ

Εν τω μεταξύ και μετά από προσωπικές ενέργειες του μέλους του Δ.Σ. κ. Δημήτρη Σταματίου για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Πλακιά ανανέωσε την χορηγία στις φανέλες των τμημάτων Υποδομών της ομάδας όπως φαίνεται και από την σχετική φώτο παρακάτω δείχνοντας για άλλη μια φορά έμπρακτα την υποστήριξη του στην ομάδα μας.

Προηγούμενο άρθροΤον κοίταξε στα μάτια για 75’, τα λάθη έφεραν την ήττα (4-0 από Ρεθυμνιακό)
Επόμενο άρθροΣε μισή ώρα κρίθηκε το ματς με Πέραμα για ΟΦΑ (ήττα 0-7)