Με τον Φ. Μουρτζανό στην τεχνική ηγεσία και τη νέα σεζόν

Ο ΟΦ Αρμένων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Φίλιππο Μουρτζανό και για την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-18. Στόχος του συλλόγου είναι να συνεχίσουμε να βαδίζουμε στον δρόμο που χαράξαμε από πέρυσι.

Μετά από την οριστικοποίηση επέκτασης της συνεργασίας με την ομάδα μας, ο Φίλιππος Μουρτζανός προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που συνεχίζουμε για ακόμη μία χρονιά τη συνεργασία μας με τον ΟΦ Αρμένων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ. και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Στέλιο Μπικάκη, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν και φέτος στο πρόσωπο μου. Νιώθω πως έχω ακόμη να προσφέρω πράγματα σε ένα οργανωμένο σωματείο, το οποίο παρέχει τα πάντα σε παίκτες και προπονητές για να δουλέψουν απρόσκοπτα.

Ο ΟΦ Αρμένων παραδοσιακά είναι μια ομάδα που έχει ως κυρίαρχο χαρακτηριστικό της, την ανάδειξη του ταλέντου νέων παικτών που προέρχονται από την Ακαδημία μας και όχι μόνο. Κάτι το οποίο ταυτίζεται και με τις δικές μου βασικές αρχές, για την λειτουργία ενός ερασιτεχνικού σωματείου ποδοσφαίρου. Εξάλλου, με την συμπεριφορά μας στο προηγούμενο πρωτάθλημα το κάναμε πράξη. Είχαμε μια επιτυχημένη χρονιά, δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο με σκληρή δουλειά στην προπόνηση και μέσα σε οικογενειακό κλίμα. Στο ίδιο πνεύμα και στα ίδια πλαίσια θα κινηθούν οι στόχοι μας και στο νέο πρωτάθλημα».

Προηγούμενο άρθροΤο Σάββατο τα Τζούνιορ μας με ΑΕΜ2 στο Ατσιπόπουλο
Επόμενο άρθροΗ «ακτινογραφία» της ομάδας μας για την σεζόν 2016-17