Με ήττα σε χορταστικό ματς αποχαιρέτησε τη σεζόν η ομάδα μας

Χορταστικό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας για την φετινή σεζόν στην Α’ κατηγορία Ρεθύμνου, με την πρωταθλήτρια Επισκοπή να επικρατεί με 6-2 στο γήπεδο των Αρμένων.

Η πρωταθλήτρια ομάδα της Επισκοπής μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 19’ προηγήθηκε με 0-3, αλλά μετά από το πέρας του πρώτου ημιώρου, η ομάδα μας ισορρόπησε, δημιούργησε ευκαιρίες, κατόρθωσε να πετύχει δύο γκολ σε ένα δίλεπτο (63’-65’) μειώνοντας σε 2-4 (είχε μεσολαβήσει το 0-4 από τον Σπανουδάκη στο ξεκίνημα της επανάληψης). Μάλιστα η ομάδα μας είχε ακόμη 1-2 καλές στιγμές να μείωσει περισσότερο, αλλά στο φινάλε του παιχνιδιού η Επισκοπή πέτυχε δύο ακόμη γκολ για να φτάσουμε στο τελικό 2-6.

Έτσι η ομάδα μας αποχαιρέτησε το φετινό πρωτάθλημα με ήττα κι απολογισμό 42 βαθμούς, 11 νίκες, 9 ισοπαλίες, 8 ήττες και τέρματα 37-31 που την διατηριούν στην 5η θέση της βαθμολογίας μία αγωνιστική πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού με την Επισκοπή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας σχημάτισαν μια ανθρώπινη αψίδα, όπου πέρασαν ενδιάμεσα οι ποδοσφαιριστές της Επισκοπής, συγχαίροντας τους για τον δίκαιο της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος και με ευχές για καλή πορεία στην Γ’ Εθνική την επόμενη σεζόν.

Φάσεις και γκολ

8’ σέντρα του Χαλκιαδάκη με πλασέ ο Λουμπάκης θα ανοίξει το σκορ.

11’ σουτ του Σκούφου θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δανδάλης.

14’ σέντρα Αντωνόπουλου, θα κερδίσει ο Νάκας μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του θα διώξει με τα πόδια ο Δανδάλης σε κόρνερ.

15’ σέντρα του Φράγκου, νο Σπανουδάκης προ κενής εστίας θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, 0-2.

19’ κόρνερ του Σκούφου, ο Λουμπάκης με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

33’ καλό σουτ του Νάκα θα διώξει σε κόρνερ δύσκολα ο Δανδάλης.

38’ φάουλ του Γασπαράκη, ο Κλειδής θα κερδίσει την κεφαλιά αλλά ο Μανιαδάκης θα απομακρύνει.

46’ σέντρα του Τριχάκη, ο Σπανουδάκης με προβολή θα πετύχει το 0-4.

63’ ο Σηφακάκης σπρώχνεται από τον Λουμπάκη και ο κ. Δασκαλομαρκάκης θα δώσει πέναλτι για την ομάδα μας, την εκτέλεση του οποίου θα αναλάβει ο παθών, μειώνοντας σε 1-4.

65’ φάουλ του Γασπαράκη, ο Θεοδωράκης θα τρυπώσει στην καρδιά της άμυνας της Επισκοπής και με γυριστή κεφαλιά θα μειώσει σε 2-4.

71’ κόρνερ του Γασπαράκη, στο δεύτερο δοκάρι δεν θα πιάσει καλά την κεφαλιά ο αμαρκάριστος Σηφακάκης και η μπάλα θα φύγει άουτ.

77’ όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ του Φράγκου έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καρφώνεται στην αριστερή γωνία του Δανδάλη για το 2-5.

79’ ο Νάκας θα στρώσει στον Σπανουδάκη, ο οποίος θα σουτάρει στο αριστερό δοκάρι του Δανδάλη.

89’ αντεπίθεση της Επισκοπής με τον Σπανουδάκη να σερβίρει… και το Νάκα με υποδειγματικό πλασέ να διαμορφώνει το τελικό 2-6.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δασκαλομαρκάκης, Κοκμοτός, Αραμπόπουλος.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 63’ πεν. Σηφακάκης, 65’ Θεοδωράκης – 8’, 19’ Λουμπάκης, 15’, 46’ Σπανουδάκης, 77’ Φράγκος, 89’ Νάκας

ΑΣΙΣΤ: 65’ Γασπαράκης – 8’ Χαλκιαδάκης, 15’ Φράγκος, 19’ Σκούφος, 46’ Τριχάκης, 89’ Σπανουδάκης.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 63’ Σηφακάκης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Δ. Κλειδής, Γιαπεντζάκης, Α. Βογιατζάκης, Κολυβάκης, Πετρογιαννάκης (78’ λ.τ. Αβντία), Μάνσε, Ν. Αποστολάκης (46’ Γ. Βογιατζάκης, 59’ λ.τ. Θεοδωράκης), Γασπαράκης, Σηφακάκης, Τσόλας.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Λυρώνης): Μανιαδάκης, Τριχάκης, Αντωνόπουλος, Λουμπάκης (66’ Ξινομηλάκης), Γεωργούλης, Χαλκιαδάκης, Σουμπασάκης, Νάκας, Σπανουδάκης, Φράγκος, Σκούφος.

Προηγούμενο άρθροΑυλαία της σεζόν σήμερα (17.00) με την Επισκοπή στους Αρμένους
Επόμενο άρθροΜία ακόμη εμπειρία για τους Προπαίδες μας