Λύγισε στο τέλος ο ΟΦΑ, ήττα στο 96′ από Σπήλι

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση ο ΟΦΑ πλήρωσε την έλλειψη συγκέντρωσης στο β’ μέρος χάνοντας τεράστια ευκαιρία για ένα “καθαρό” διπλό στο γήπεδο Σπηλίου και να ξεφύγει από την προτελευταία θέση, με τους γηπεδούχους να κάνουν ολική ανατροπή και να παίρνουν το τρίποντο στις καθυστερήσεις για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου (3-2).

Από την αρχή του ματς η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά θέλοντας να αιφνιδιάσει το Σπήλι και μόλις στο 12′ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά από την σέντρα του Κονδύλη ο Λεκάκης σούταρε λίγο άουτ. Στο 32′ ο Αβντίαν επίσης ήταν άστοχος με την μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Παπαδογιαννάκης σημάδεψε το δοκάρι ενώ στο 37′ ο Κλαούντιο Τσακάλι άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΑ με τους κόκκινους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους παίκτες του Γιώργου Κτιστάκη καθώς στο 52′ ο Τσακάλι σκόραρε το δεύτερο προσωπικό τέρμα του για να γράψει το 2-0 βάζοντας τις βάσεις για το τρίποντο. Η απάντηση του Σπηλίου ήταν άμεση καθώς στο 53′ ο Μπινιάς μείωσε σε 1-2 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Η ομάδα μας ήταν καλά στημένη στη συνέχεια και κρατούσε στα χέρια της την πολύτιμη νίκη μέχρι το 88′ αλλά ο Μπαξεβάνης με πλασέ ισοφάρισε για το Σπήλι. Στο 91′ ο Παπαδογιαννάκης είχε δεύτερο δοκάρι κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα ολοκληρώσουν το ματς ισόπαλες τελικά στο 96′ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Μπαξεβάνης σκόραρε από κοντά για να χαρίσει την δεύτερη σερί νίκη στην ομάδα του.

Σπήλι (Μπάμπης Παπαδάκης): Στεφανουδάκης, Μυλωνάκης (46′ Ξενοκαλάκης), Γεωργακάκης (80′ Βασιλάκης), Δελήμπασης, Καγκάς, Μπινιάς, Σειραγάκης (85′ Μουστάϊ), Θωμάκος, Παπαδογιαννάκης, Κ. Βαβουράκης (46′ Ντιμιτρόφ), Μπαξεβάνης.

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Αποστολάκης, Κονδύλης, Κοσμίδης (45’+ Λεονάρντο, 85′ Τζάρι), Αβντίαν, Ν. Κολυβάκης, Καράλης (72′ Σ. Βαβουράκης), Τσόλας, Λεκάκης, Γ. Βογιατζάκης, Τσακάλι (82′ Γερωνυμάκης), Μάνσε.

Προηγούμενο άρθροΠανέτοιμοι στον ΟΦΑ για το Φεστιβάλ Ακαδημιών του ΟΠΑΠ
Επόμενο άρθροΣημαντική εμπειρία η συμμετοχή του ΟΦΑ στο Φεστιβάλ Ακαδημιών ΟΠΑΠ