Καλή εμφάνιση χωρίς αντίκρισμα κόντρα σε Ποσειδώνα (ήττα 0-2)

Δεχόμενος ισάριθμα γκολ το πρώτο στην εκπνοή του ημιχρόνου και το δεύτερο προς το τέλος του ματς «κόστισαν» το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας απέναντι στον ιδιαίτερα ενισχυμένο φέτος Ποσειδώνα Γερανίου για την 9η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου στο γήπεδο Αρμένων (0-2).

Ο ΟΦΑ ξεκίνησε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 2από κόρνερ του Κονδύλη ο Γ. Βογιατζάκης λίγο έλειψε με σουτ στην κίνηση να σκοράρει αλλά η μπάλα κόντραρε τελευταία στιγμή σε αμυντικό του Ποσειδώνα και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

Η συνέχεια κύλισε με δυνατό παιχνίδι χωρίς την πολύ μεγάλη ευκαιρία για κάποια από τις δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 45’ όταν από αδράνεια της άμυνας ένας πρώην παίκτης των Αρμένων ο Ι.Σ. Σηφακάκης με κοντινή κεφαλιά σε κενή εστία ουσιαστικά έκανε το 0-1.

Στην επανάληψη παρά τις διορθωτικές κινήσεις από τον προπονητή Γιώργο Κτιστάκη η ομάδα μας ενώ πίεσε πιο ψηλά δεν μπόρεσε να γίνει πολύ απειλητική με εξαίρεση μια σέντρα σουτ του Τσακάλι στο 62’ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια και μια ατομική προσπάθεια του Μάνσε στο 78’ που έφτασε σε θέση βολής αλλά ανακόπηκε λόγω οφ-σαϊντ συμπαίκτη του. Λίγο αργότερα στο 82’ μετά από γύρισμα του Μασαούτη η μπάλα κόντραρε σε σώματα όμως στην εξέλιξη της φάσης ο Σαριδάκης έκοψε στον Αποκορωνιωτάκη με τον δεύτερο να πλασάρει για το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Αποστολάκης, Κονδύλης, Α. Βογιατζάκης, Κτιστάκης (72’ Αθανασιάδης), Ν. Κολυβάκης, Καράλης (46’ Γερωνυμάκης), Τσόλας, Λεκάκης, Γ. Βογιατζάκης (46’ Αβντίαν), Μάνσε, Τσακάλι (69’ Φραγκάκης).

Ποσειδώνας Γερανίου (Ανδρέας Τσουπάκης): Κοκολάκης, Κλαψινός (68’ Ι.Κ. Σηφακάκης), Βιδάκης, Ν. Σαριδάκης, Χασιώτης, Πετρογιαννάκης, Σπανίδης, Γασπαράκης (63’ Αποκορωνιωτάκης), Ι.Σ. Σηφακάκης, Μασαούτης (83’ Γ. Νικολακάκης), Αποστολάκης(57’ Τσιούνης).

Προηγούμενο άρθροΑναβολή λόγω κακοκαιρίας του ματς με Αστέρα Ρεθ. (Κ16)
Επόμενο άρθροΜπορούσε και την νίκη, πήρε τον βαθμό