Καλές εντυπώσεις άφησαν τα 3 παιδιά μας στα δοκιμαστικά του Πανιωνίου

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν οι τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που συμμετείχαν στα δοκιμαστικά U17 και U20 της Ακαδημίας της ΠΑΕ Πανιώνιος, από την Μεγάλη Δευτέρα ως και την Μεγάλη Τετάρτη.

Μάλιστα, οι Πέτρος Κλειδής και Λεονάρντο Νίκολλι έφτασαν μέχρι το φινάλε, αφου επελέγησαν στην τελική φάση των δοκιμαστικών που πραγματοποιήθηκε την Μ. Τετάρτη, ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο Αλέξανδρος Βερνάδος, ο οποίος συμμετείχε μόνο τις δύο πρώτες ημέρες. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για τους ποδοσφαιριστές μας, που τους έδωσε την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους μεταξύ 100 παιδιών σε κάθε ηλικιακή κατηγορία από ολόκληρη την Ελλάδα. Οι Λεονάρντο και Βερνάδος συμμετείχαν στα δοκιμαστικά της U17 και ο Π. Κλειδής σε αυτά της U20, τα οποία αμφότερα πραγματοποιήθηκαν στο αθλητικό κέντρο των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Πανιώνιος στην Βάρη.

OF_Armenon_dokimi_Leonarnto_Kleidi_Petrou_Mpikakis_1 OF_Armenon_dokimi_Leonarnto_Kleidis_Petros

Οι Πέτρος Κλειδής και Λεονάρντο Νίκολλι επελέγησαν μεταξύ των 26 και 28 ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν οι προπονητές του τεχνικού επιτελείου του Πανιωνίου, συμμετέχοντας στο τελευταίο δίτερμα της Μεγάλης Τετάρτης. Την Μεγάλη Τετάρτη δίπλα στα παιδιά μας, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΠΑΕ Πανιώνιος στην Βάρη , βρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Στέλιος Μπικάκης.

Προηγούμενο άρθροΦιλική νίκη της ομάδας μας (6-2) τη ΝΕΑΡ
Επόμενο άρθροΑποκόμισαν εμπειρίες οι μικροί ποδοσφαιριστές μας στο τουρνουά του Μινώταυρου