Ισοπαλία 3-3 της ομάδας μας στην Αλφά

Στην Αλφά σταμάτησε το νικηφόρο σερί της ομάδας μας, μένοντας στο 3-3 με την τοπική ομάδα το απόγευμα της Κυριακής, σε παιχνίδι για την 28η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου. Μετά από το πέρας της 28ης αγωνιστικής η ομάδας μας διατηρήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά μία θέση στην πρώτη εξάδα.

Η ομάδα μας ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, έφτασε δύο φορές στην ανατροπή, πέτυχε 4 γκολ, αλλά μέτρησαν τα τρία. Όλα αυτά και με το «καλημέρα» του ματς, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 μόλις στο 6’ με δύο πέναλτι που κέρδισαν. Κάτι ασυνήθιστο σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Παρά ταύτα η ομάδα μας κατόρθωσε να μειώσει γρήγορα (10’) σε 2-1 με τον Σηφακάκη, για να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 50’. Στο 76’ ο Σηφακάκης σκόραρε, το γκολ κατακυρώθηκε από διαιτητή και βοηθό… όμως οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων έφεραν την αλλαγή της απόφασης. Αντί για το 2-3, στο 82’ ο Σωπασουδάκης πέτυχε το 3-2 για τον ΠΑΟ Αλφάς, αλλά η ομάδα μας είχε και πάλι την απάντηση στο επόμενο λεπτό με τον Σηφακάκη ισοφαρίζοντας εκ νέου (3-3) και ο ίδιος παίκτης έχασε τεράστια ευκαιρία στο 93’ για να της χαρίσει τη νίκη.

Φάσεις και γκολ

3’ ανατροπή του Σχοινά από τον Θεοδωράκη με τον κ. Φραντζεσκάκη να δίνει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ Αλφάς, με τον Σκαράκη να εκτελεί εύστοχα για το 1-0.

6’ νέο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε χέρι του Γιαπεντζάκη, το οποίο υπέδειξε ο β’ βοηθός Βλαχάκης και ο Σκαράκης νικά για δεύτερη φορά τον Δανδάλη, για το 2-0.

9’ φάουλ του Γασπαράκη, η κεφαλιά του Κλειδή στο δεύτερο δοκάρι θα φύγει άουτ.

10’ βολέ του Δανδάλη, ο Κισσανδράκης θα χάσει την μπάλα και ο Σηφακάκης που καιροφυλακτεί θα πλασάρει εύστοχα από κοντά για το 2-1.

20’ όμορφη εκτέλεση φάουλ του Σηφακάκη θα εκτιναχθεί στο αριστερό του «Γ» ο Κισσανδράκης και θα διώξει σε κόρνερ.

23’ με μπαλιά ο Πετρογιαννάκης, θα βγάλει τετ α τετ τον Γασπαράκη, αυτός θα ανοίξει το κοντρόλ και θα διώξει με τα πόδια ο Κισσανδράκης.

35’ ο Τσόλας με κάθετη πάσα θα βγάλει σε θέση τετ α τετ τον Σηφακάκη, που θα κερδίσει την κόντρα από τον Κισσανδράκη, αλλά η μπάλα θα φύγει άουτ.

40’ καλό σουτ του Καλαμούκη, θα διώξει με γροθιές ο Δανδάλης.

43’ καλή εκτέλεση φάουλ του Κ. Δρακάκη, θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δανδάλης.

45’+ σέντρα του Γασπαράκη, ο Σηφακάκης θα βρεθεί μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά θα νικηθεί από τον Κισσανδράκη.

50’ ο Γασπαράκης εκτελεί εξαιρετικά με λόμπα φάουλ από 35 μέτρα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κισσανδράκη για την ισοφάριση σε 2-2.

56’ κάθετη του Γιαπεντζάκη βγάζει τετ α τετ τον Θεοδωράκη, ο οποίος νικιέται από το ύψος της μικρής περιοχής από τον Κισσανδράκη, ο Κολυβάκης «κόβει» την μπάλα, από το σημείο του πέναλτι ο Γασπαράκης σουτάρει ψηλά άουτ.

60’ καλό σουτ του Μιχαηλίδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

73’ σουτ του Ψαθάκη, θα διώξει δύσκολα ο Δανδάλης.

76’ ο Πετρογιαννάκης με βαθιά μπαλιά θα τροφοδοτήσει τον Σηφακάκη, ο οποίος θα σκοράρει, με τον διαιτητή Φραντζεσκάκη και τον β’ βοηθό Βλαχάκη να δείχνουν σέντρα. Μετά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ζητώντας οφσάιντ, ο διαιτητής αλλάζει την απόφαση του και ακυρώνει το γκολ της ομάδας μας.

82’ φάουλ του Μαρή, θα επικρατήσει σύγχυση στην άμυνα της ομάδας και από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Σωπασουδάκης με σουτ θα πετύχει το 3-2.

83’ βαθιά μπαλιά του Κλειδή, ο Σηφακάκης θα κερδίσει μία ακόμη μονομαχία με τους αμυντικούς του ΠΑΟ Αλφάς και με πλασέ θα ισοφαρίσει εκ νέου για το 3-3.

93’ ο Σηφακάκης δεν θα μπορέσει από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να διώχνουν σε κόρνερ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φραντζεσκάκης, Καραγιαννόπουλος, Βλαχάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 3’ πεν., 6’ πεν. Σκαράκης, 82’ Σωπασουδάκης – 10’, 83’ Σηφακάκης, 50’ Γασπαράκης.

ΑΣΙΣΤ: 10’ Δανδάλης, 83’ Δ. Κλειδής.

ΥΠΕΠΕΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 3’ Θεοδωράκης, 6’ Γιαπεντζάκης.

ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ (Λευτέρης Δρακάκης): Κισσανδράκης (59’ λ.τ. Μιχαηλίδης), Σκαράκης, Μαρής, Γιαννόπουλος, Κ. Δρακάκης, Καλαμούκης, Σχοινάς, Σωπασουδάκης, Ψαθάκης, Αποστολίδης, Καλτσουνίδης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Πετρογιαννάκης, Δ. Κλειδής, Γιαπεντζάκης, Γασπαράκης, Σηφακάκης, Μάνσε, Τσόλας, Θεοδωράκης (72’ Ν. Αποστολάκης), Α. Βογιατζάκης, Κολυβάκης.

Προηγούμενο άρθροΕπιτυχημένο το σεμινάριο Α’ Βοηθειών – Το γήπεδο Αρμένων διαθέτει εξωτερικό Απινιδωτή!
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη διατροφολόγων στην Ακαδημία μας για το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ