Ιδανικό φινάλε για την ομάδα μας, με νίκη επί του Ρεθυμνιακού

Ιδανικά αποχαιρέτησε την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά η ομάδα μας στο τελευταίο παιχνίδι της για την Α’ κατηγορία Ρεθύμνου, κερδίζοντας σήμερα στην Σοχώρα με 2-1 τον Ρεθυμνιακό, στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής.

Με αυτή την επιτυχία η ομάδα μας τερμάτισε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣΡ, σφραγίζοντας την αρκετά καλή χρονιά της στο φετινό πρωτάθλημα. Η νίκη επί του 3ου της βαθμολογίας, Ρεθυμνιακού, ήρθε με ανατροπή, αφού η ομάδα μας δεν πτοήθηκε ευρισκόμενη μόλις στο 7’ πίσω στο σκορ. Όμως μια «γκολάρα» του Παναγιώτη Καραγιώργη με σουτ-οβίδα έξω από την περιοχή στο 30’ και ένα ακόμη όμορφο σε συνεργασία γκολ, με κεφαλιά του Μανόλη Τσαγκαράκη, από σέντρα του Λεονάρντο έφεραν το 2-1 και στην τιμητική νίκη για την ομάδα μας. Πέρα από τα δύο γκολ, η ομάδα μας δημιούργησε και έχασε και ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα.

Rethymniakos-OF_Armenon_OFA_omadiki Rethymniakos-OF_Armenon_OFA_endekada Rethymniakos-OF_Armenon_parataxi_OFA Rethymniakos-OF_Armenon_pagkos_OFA Rethymniakos-OF_Armenon_xeirapsia_omadon Rethymniakos-OF_Armenon_eisodos_omadon Rethymniakos-OF_Armenon_arxigoi_diaitites Rethymniakos-OF_Armenon_Antourakis_Tsolas Rethymniakos-OF_Armenon_2 Rethymniakos-OF_Armenon_Karagiorgis_Panagiotis_2 Rethymniakos-OF_Armenon_Leonarnto_2 Rethymniakos-OF_Armenon_panhgyria_OFA Rethymniakos-OF_Armenon_Mpastakis_Giorgos_Leonarnto Rethymniakos-OF_Armenon_Gasparakis_Krasonikolakis_Papadogiannakis Rethymniakos-OF_Armenon_Petrogiannakis_Giorgos Rethymniakos-OF_Armenon_Tsolas_Vasilis Rethymniakos-OF_Armenon_Leonarnto Rethymniakos-OF_Armenon_Karagiorgis_Panagiotis

Σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας για την φετινή χρονιά, είχε στην αποστολή της 10 ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών, προερχόμενοι άπαντες από την Ακαδημία μας. Στο βασικό της σχήμα, η ομάδα μας ξεκίνησε με 5 παίκτες από την Ακαδημία μας, τους Καραγιώργη, Μάνσε, Θεοδωράκη, Λεονάρντο, Π. Κλειδή, ενώ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού το ντεμπούτο τους στην ανδρική ομάδα έκαναν οι 15χρόνοι Βασίλης Τσόλας και Νίκος Κολυβάκης.

 

Φάσεις και γκολ

7’ ο Παπαδογιαννάκης τροφοδοτεί τον Ερ. Ματαραγκάσι και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

15’ με πάσα ο Χνάρης στρώνει την μπάλα στον Τσαγκαράκη, σε εκτέλεση φάουλ για την ομάδα μας, αλλά το σουτ του τελευταίου, θα διώξει ο Παλιεράκης.

21’ ο Χνάρης εκτελεί φάουλ, η προβολή του Π. Κλειδή, θα φύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

30’ σουτ «φωτοβολίδα» του Καραγιώργη, η μπάλα θα «καρφωθεί» στο αριστερό «Γ» του Παλιεράκη, για το 1-1 για την ομάδα μας.

41’ σουτ του Παπαδογιαννάκη, εντυπωσιακά θα διώξει ο Δανδάλης στην δεξιά του γωνία.

42’ καλό σουτ του Τσαγκαράκη, η μπάλα θα φύγει άουτ.

53’ «γλυκιά» σέντρα του Λεονάρντο, ο Τσαγκαράκης με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παλιεράκη, για το 1-2.

63’ σε θέση τετ α τετ θα βρεθεί ο Λεονάρντο, αλλά τελευταία στιγμή θα κοντραριστεί και θα χαθεί η ευκαιρία.

67’ καλή εκτέλεση φάουλ του Χνάρη, ο Παλιεράκης θα διώξει με γροθιές.

70’ αντεπίθεση της ομάδας μας, ο Γασπαράκης στρώνει στον Ντιμιτρόφ, το σουτ του οποίου θα φύγει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Παλιεράκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δρακακάκης, Βαρβαντάκης, Γρύλλης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 7’ Ε. Ματαραγκάσι – 30’ Καραγιώργης. 53’ Τσαγκαράκης.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Παλιεράκης, Αντουράκης, Λαζαρίδης, Κρασονικολάκης (65’ Γ. Μπαστάκης), Χριστουλάκης, Β. Μπαστάκης, Βελονάκης (46’ Μαρής), Παπαδογιαννάκης (46’ Βέλκοφ), Ε. Ματαραγκάσι, Πλεύρης, Δ. Μανωλακάκης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Καραγιώργης, Μάνσε (79’ Τσόλας), Π. Κλειδής, Τριχάκης, Θεοδωράκης (65’ Γασπαράκης), Τσαγκαράκης, Χνάρης, Λεονάρντο, Ντιμιτρόφ (90’ Κολυβάκης).

Προηγούμενο άρθροΓια ότι καλύτερο η ομάδα μας με πολλούς νέους στην Σοχώρα
Επόμενο άρθροΣυγχαρητήρια σε ΑΕΜ, Αετό, Ασή Γωνιά, Κεραυνό